Sale!

Turk-X | Turkesterone

Original price was: 2,100ден.Current price is: 1,600ден.

Turk-X | Turkesterone

60 капсули | 42 g | 30 порции

• ПОМАГА РЕКОМПОЗИЦИЈА НА ТЕЛОТО
• ПОДДРЖУВА РАСТ НА МУСКУЛИТЕ
• 100 мг ТУРКЕСТЕРОН ПО порција
• 35 MG ASTRAGIN® по порција
TURK-X е стандардизиран екстракт од Ајуга Туркестаница со висока јачина, кој испорачува 100 мг туркестерон по порција.
Развиена за да ве поддржи преку вашите барања за обука. Со AstraGin® за поддршка на навлегувањето и апсорпцијата.

1000mg Ajuga Turkestanica, доставувајќи 100mg Туркестерон по порција
35 mg AstraGin® по порција
Растителна капсула за зеленчук добро прилагодена за потрошувачи со диетални, религиозни или
културни ограничувања
Погоден за вегетаријанци и вегани
Халал сертифициран производ

Консумирајте 2 капсули дневно со храна.

Turk-X | Turkesterone Makedonija Suplementi

20 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Turk-X | Turkesterone

60 капсули | 42 g | 30 порции

• ПОМАГА РЕКОМПОЗИЦИЈА НА ТЕЛОТО
• ПОДДРЖУВА РАСТ НА МУСКУЛИТЕ
• 100 мг ТУРКЕСТЕРОН ПО порција
• 35 MG ASTRAGIN® по порција
TURK-X е стандардизиран екстракт од Ајуга Туркестаница со висока јачина, кој испорачува 100 мг туркестерон по порција.
Развиена за да ве поддржи преку вашите барања за обука. Со AstraGin® за поддршка на навлегувањето и апсорпцијата.

1000mg Ajuga Turkestanica, доставувајќи 100mg Туркестерон по порција
35 mg AstraGin® по порција
Растителна капсула за зеленчук добро прилагодена за потрошувачи со диетални, религиозни или
културни ограничувања
Погоден за вегетаријанци и вегани
Халал сертифициран производ

Консумирајте 2 капсули дневно со храна.

Turk-X | Turkesterone Makedonija Suplementi

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top