The Curse

2,500ден

50 Дози ( 250 гр. )

The Curse

JNXLABS – е производ за пред тренинг. Нема потреба од представување. Сега моќта на The Curse! е засилена со нов изглед и повеќе вкусови за избор.
Кога ќе ја испиете првата доза од The Curse! ништо нема да застане на вашиот пат. Луда енергија, дива сила, огромно мускулно пумпање и ласерски ментален фокус. The Curse! ве турка над границите на нормална човечка издржливост и ве остава да врескате за повеќе.
Отклучете го вашиот вистински потенцијал со натприродна моќ на #TheCurse!
– ЖИВОТИНСКИ ИНТЕНЗИТЕТ
– НАДЧОВЕЧКА СИЛА и БРЗИНА
– ЛУДА ЕНЕРГИЈА
– ЕКТРЕМЕН МЕНТАЛЕН ФОКУС
– ГОЛЕМО МУСКУЛНО ПУМПАЊЕ
– ОДЛИЧЕН ВКУС
Потребно е само 1 мерица во 200мл. вода на 30 мин. пред тренинг и ослободете го ѕверот во себе

THE CURSE MAKEDONIJA

6 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознаки: ,

50 Дози ( 250 гр. )

The Curse

JNXLABS – е производ за пред тренинг. Нема потреба од представување. Сега моќта на The Curse! е засилена со нов изглед и повеќе вкусови за избор.
Кога ќе ја испиете првата доза од The Curse! ништо нема да застане на вашиот пат. Луда енергија, дива сила, огромно мускулно пумпање и ласерски ментален фокус. The Curse! ве турка над границите на нормална човечка издржливост и ве остава да врескате за повеќе.
Отклучете го вашиот вистински потенцијал со натприродна моќ на #TheCurse!
– ЖИВОТИНСКИ ИНТЕНЗИТЕТ
– НАДЧОВЕЧКА СИЛА и БРЗИНА
– ЛУДА ЕНЕРГИЈА
– ЕКТРЕМЕН МЕНТАЛЕН ФОКУС
– ГОЛЕМО МУСКУЛНО ПУМПАЊЕ
– ОДЛИЧЕН ВКУС
Потребно е само 1 мерица во 200мл. вода на 30 мин. пред тренинг и ослободете го ѕверот во себе

THE CURSE MAKEDONIJA

Scroll to Top