,

Test Junkie Hardcore Testobooster

3,000ден

Тест Junkie 150 caps природен засилувач на тестостерон

Test Junkie 150 caps е моќен засилувач на тестостерон базиран на докажани состојки од природно потекло. Додатокот има само докажани состојки за кои е докажано дека го зголемуваат нивото на тестостерон. Тест Џанки има силен ефект врз нивото на либидото и сексуалната функција. Комбинацијата на екстракт од корен од мака, како и тонгкат али, ефикасно ги зголемуваат можностите во кревет. Покрај тоа, производот обезбедува туркестерон – кој ќе биде одговорен за поддршка во градењето мускулна маса.
Тест Junkie 150 капи се:

Силно либидо,
Подобрена благосостојба,
Зголемување на сексуалните способности,
Зголемена мускулна маса,
Подобар изглед на фигурата.

Како функционира засилувачот на тестостерон Test Junkie?

Test Junkie е засилувач на тестостерон дизајниран за мажи кои сакаат природно да ја зголемат количината на свекор во телото. Покрај тоа, ви овозможува да стекнете мускулна маса и да ги зголемите вашите сексуални перформанси. Можете да ја искористите целата ваша сила, издржливост и кондиционирање со користење на еден производ – Test Junkie.

Мака, Tribulus, Saw Palmetto, Turkesterone итн. се само неколку од природните билни екстракти што се користат за да се направи тест Junkie. Тие влијаат на вашите физички можности, придонесуваат за подобри тренинзи, како и го подобруваат вашето расположение и благосостојба.

Тестостеронот опаѓа со возраста. Забележано е дека веќе на возраст од 30 години, вашето тело почнува да произведува помалку од него. Почнувате да чувствувате замор, недостаток на мотивација за изведување, а опоравувањето после вежбање е многу подолго. Тестостеронот игра улога во одржувањето на позитивните емоции, зголемувањето на сексуалната желба и либидото и градењето големи, силни мускули. Важно е да ги искористите природните додатоци на вистинската возраст за да ви помогне подолго да уживате во високите нивоа на тестостерон во вашето тело.
Токму така функционира Тест Џанки!
Специјално формулирана мешавина од природни засилувачи на тестостерон ви овозможува да одржите високо ниво на закрепнување, подобро расположение и либидо. Покрај тоа, засилувачот на тестостерон содржи екстракт од Ajuga Turkestanica. Меѓу другото, овозможува да се зголеми чувствителноста на инсулин, што придонесува за подобрување на метаболичката функција. Туркестерон – содржан во екстрактот, ефикасно ги интензивира процесите на синтеза на мускулни протеини и ја зголемува масата.
Тест на Junkie 150 caps состав:

1 порција, 3 капсули:

Екстракт од Tribulus Terrestris – 480 mg – вклучувајќи сапонини 98% – 470 mg – инаку познато како боздоган, тоа е растение со силни својства за подигање на тестостерон. Нејзиното дејство е да го стимулира производството на хормонот одговорен за стимулирање на работата на тестисите. Tribulus е исто така одличен додаток за поддршка на либидото и благосостојбата.

Екстракт од корен од мака (20:1) – 300 mg – во спортските додатоци, маката е вообичаен додаток на засилувачите на тестостерон. Неговиот ефект врз човечкото тело овозможува производство на хормони одговорни за подобра благосостојба, како и ефекти од градење мускулна маса. Мака значително ја зголемува виталноста, го подобрува либидото и сексуалните перформанси.

Екстрактот од Saw Palmetto – 300 mg – вклучувајќи масни киселини 25% – 75 mg – инаку познат како сабална палма, е додаток во исхраната кој влијае на нивото на DHT во телото. Со блокирање на конверзијата на тестостерон во DHT, тој овозможува зголемување на количината на тестостерон во телото. Saw Palmetto, исто така, ефикасно ќе ја поддржи функцијата на простатата, како и ќе ја заштити косата од штетните ефекти на DHT, спречувајќи опаѓање на косата.

Екстракт од Ajuga Turkestanica – 150 mg – вклучувајќи Туркестерон 10% – 15 mg – моментално е многу модерна и ефикасна состојка во многу засилувачи на тестостерон, но исто така не само. Туркестеронот се смета за состојка со анаболни ефекти. Припаѓа на природни фактори на раст. Туркестеронот ви помага да стекнете повеќе мускули и го спречува таложењето на маснотии.

Tongkat Ali Extract (200:1) – 60 mg – е растителен екстракт кој го зголемува нивото на тестостерон. Нејзиното дејство е да ја инхибира конверзијата на тестостеронот во естрадиол. Тонгкат Али, исто така, има документирани ефекти врз нивото на кортизол. Со намалување на негативните ефекти на кортизолот врз мускулите, тој ефикасно го подобрува изгледот на фигурата и придонесува за подобра мускулна функција.

Тест на Junkie 150 caps доза:

1 порција, 3 капсули пред спиење.

Test Junkie Hardcore Testobooster Makedonija

15 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Тест Junkie 150 caps природен засилувач на тестостерон

Test Junkie 150 caps е моќен засилувач на тестостерон базиран на докажани состојки од природно потекло. Додатокот има само докажани состојки за кои е докажано дека го зголемуваат нивото на тестостерон. Тест Џанки има силен ефект врз нивото на либидото и сексуалната функција. Комбинацијата на екстракт од корен од мака, како и тонгкат али, ефикасно ги зголемуваат можностите во кревет. Покрај тоа, производот обезбедува туркестерон – кој ќе биде одговорен за поддршка во градењето мускулна маса.
Тест Junkie 150 капи се:

Силно либидо,
Подобрена благосостојба,
Зголемување на сексуалните способности,
Зголемена мускулна маса,
Подобар изглед на фигурата.

Како функционира засилувачот на тестостерон Test Junkie?

Test Junkie е засилувач на тестостерон дизајниран за мажи кои сакаат природно да ја зголемат количината на свекор во телото. Покрај тоа, ви овозможува да стекнете мускулна маса и да ги зголемите вашите сексуални перформанси. Можете да ја искористите целата ваша сила, издржливост и кондиционирање со користење на еден производ – Test Junkie.

Мака, Tribulus, Saw Palmetto, Turkesterone итн. се само неколку од природните билни екстракти што се користат за да се направи тест Junkie. Тие влијаат на вашите физички можности, придонесуваат за подобри тренинзи, како и го подобруваат вашето расположение и благосостојба.

Тестостеронот опаѓа со возраста. Забележано е дека веќе на возраст од 30 години, вашето тело почнува да произведува помалку од него. Почнувате да чувствувате замор, недостаток на мотивација за изведување, а опоравувањето после вежбање е многу подолго. Тестостеронот игра улога во одржувањето на позитивните емоции, зголемувањето на сексуалната желба и либидото и градењето големи, силни мускули. Важно е да ги искористите природните додатоци на вистинската возраст за да ви помогне подолго да уживате во високите нивоа на тестостерон во вашето тело.
Токму така функционира Тест Џанки!
Специјално формулирана мешавина од природни засилувачи на тестостерон ви овозможува да одржите високо ниво на закрепнување, подобро расположение и либидо. Покрај тоа, засилувачот на тестостерон содржи екстракт од Ajuga Turkestanica. Меѓу другото, овозможува да се зголеми чувствителноста на инсулин, што придонесува за подобрување на метаболичката функција. Туркестерон – содржан во екстрактот, ефикасно ги интензивира процесите на синтеза на мускулни протеини и ја зголемува масата.
Тест на Junkie 150 caps состав:

1 порција, 3 капсули:

Екстракт од Tribulus Terrestris – 480 mg – вклучувајќи сапонини 98% – 470 mg – инаку познато како боздоган, тоа е растение со силни својства за подигање на тестостерон. Нејзиното дејство е да го стимулира производството на хормонот одговорен за стимулирање на работата на тестисите. Tribulus е исто така одличен додаток за поддршка на либидото и благосостојбата.

Екстракт од корен од мака (20:1) – 300 mg – во спортските додатоци, маката е вообичаен додаток на засилувачите на тестостерон. Неговиот ефект врз човечкото тело овозможува производство на хормони одговорни за подобра благосостојба, како и ефекти од градење мускулна маса. Мака значително ја зголемува виталноста, го подобрува либидото и сексуалните перформанси.

Екстрактот од Saw Palmetto – 300 mg – вклучувајќи масни киселини 25% – 75 mg – инаку познат како сабална палма, е додаток во исхраната кој влијае на нивото на DHT во телото. Со блокирање на конверзијата на тестостерон во DHT, тој овозможува зголемување на количината на тестостерон во телото. Saw Palmetto, исто така, ефикасно ќе ја поддржи функцијата на простатата, како и ќе ја заштити косата од штетните ефекти на DHT, спречувајќи опаѓање на косата.

Екстракт од Ajuga Turkestanica – 150 mg – вклучувајќи Туркестерон 10% – 15 mg – моментално е многу модерна и ефикасна состојка во многу засилувачи на тестостерон, но исто така не само. Туркестеронот се смета за состојка со анаболни ефекти. Припаѓа на природни фактори на раст. Туркестеронот ви помага да стекнете повеќе мускули и го спречува таложењето на маснотии.

Tongkat Ali Extract (200:1) – 60 mg – е растителен екстракт кој го зголемува нивото на тестостерон. Нејзиното дејство е да ја инхибира конверзијата на тестостеронот во естрадиол. Тонгкат Али, исто така, има документирани ефекти врз нивото на кортизол. Со намалување на негативните ефекти на кортизолот врз мускулите, тој ефикасно го подобрува изгледот на фигурата и придонесува за подобра мускулна функција.

Тест на Junkie 150 caps доза:

1 порција, 3 капсули пред спиење.

Test Junkie Hardcore Testobooster Makedonija

Scroll to Top