, , ,

Creatine Monohydrate 100 Servings

1,400ден

Creatine Monohydrate 100 Servings

Креатинот е трипептид кој произлегува од соединувањето на три различни амино киселини: аргинин, метионин и глицин, кои нашето тело може да ги синтетизира во црниот дроб, но не секогаш во доволна количина за да се справи со сите абење и енергетски потреби на најинтензивни тренинзи.

Дополнувањето со креатин монохидрат ги подобрува енергетските перформанси и закрепнувањето од замор и физички стрес бидејќи е претходник на аденозин трифосфат (ATP), главен извор на митохондријална енергија и одговорен за силата и енергијата во првите 10-12 инчи од анаеробниот физички напор. .
Zoomad Labs® Creatine Monohydrate Ultrapure 200 mesh има степен на микронизација од 200 mesh, односно 0,075 mm, што е еден од најчистите и најфините креатини на пазарот. Обично работиме со 80 мрежести креатини, со помал степен на финост и поголема големина, што ја намалува неговата биорасположивост и ја попречува нејзината правилна асимилација.

Zoomad Labs Ultrapure 200 mesh креатин монохидрат:

Ги подобрува енергетските перформанси, енергијата и обновувањето на мускулите, како и интрацелуларната хидратација што резултира со ефект на волумен.

– Промовира синтеза на АТП како енергетска молекула и активирање на патеката mTOR за подобра синтеза на протеини.

– Погоден за вегани.

– Без глутен и лактоза.

Насоки: Измешајте една топка со приближно 8 oz. (240 ml) вода или вашиот омилен пијалок еднаш дневно, по можност пред и/или после тренинг.

Creatine Monohydrate Makedonija

5 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Creatine Monohydrate 100 Servings

Креатинот е трипептид кој произлегува од соединувањето на три различни амино киселини: аргинин, метионин и глицин, кои нашето тело може да ги синтетизира во црниот дроб, но не секогаш во доволна количина за да се справи со сите абење и енергетски потреби на најинтензивни тренинзи.

Дополнувањето со креатин монохидрат ги подобрува енергетските перформанси и закрепнувањето од замор и физички стрес бидејќи е претходник на аденозин трифосфат (ATP), главен извор на митохондријална енергија и одговорен за силата и енергијата во првите 10-12 инчи од анаеробниот физички напор. .
Zoomad Labs® Creatine Monohydrate Ultrapure 200 mesh има степен на микронизација од 200 mesh, односно 0,075 mm, што е еден од најчистите и најфините креатини на пазарот. Обично работиме со 80 мрежести креатини, со помал степен на финост и поголема големина, што ја намалува неговата биорасположивост и ја попречува нејзината правилна асимилација.

Zoomad Labs Ultrapure 200 mesh креатин монохидрат:

Ги подобрува енергетските перформанси, енергијата и обновувањето на мускулите, како и интрацелуларната хидратација што резултира со ефект на волумен.

– Промовира синтеза на АТП како енергетска молекула и активирање на патеката mTOR за подобра синтеза на протеини.

– Погоден за вегани.

– Без глутен и лактоза.

Насоки: Измешајте една топка со приближно 8 oz. (240 ml) вода или вашиот омилен пијалок еднаш дневно, по можност пред и/или после тренинг.

Creatine Monohydrate Makedonija

Scroll to Top