,

CREAKONG CX8 Creatine Mutant

1,200ден

CREAKONG CX8 Creatine Mutant

Максимална ефикасност и навлегување на креатин
Зголемете ја силата, моќта и издржливоста
Зголемете го производството на АТП и синтезата на мускулите
Мешавина од мултикреатин што брзо се апсорбира
Клинички истражени состојки само НУЛА јаглехидрати, шеќери, филери

Категории ,

CREAKONG CX8 Creatine Mutant

Максимална ефикасност и навлегување на креатин
Зголемете ја силата, моќта и издржливоста
Зголемете го производството на АТП и синтезата на мускулите
Мешавина од мултикреатин што брзо се апсорбира
Клинички истражени состојки само НУЛА јаглехидрати, шеќери, филери

TURBOCHARGED CREATINE!
Кога живеете за да кревате, ништо не се споредува со чувството на рушење на тегови додека го уривате вашиот најнов личен рекорд со мелење и борба за секој последен повторување. Како една од најдокажаните состојки за јачина на сите времиња, креатинот е вашиот врвен катализатор во оваа борба за напредок. Може да ја зголеми силата, издржливоста, обемот на клетките и излезната моќност, а докажано е дека ги зајакнува анаболните хормони како ИГФ-1 додека го намалува распаѓањето на мускулите. Но – дали добивате доволно за да го поддржите вашиот раст? Дали свесно би сакале да ги пропуштите целите со тоа што нема да го наполните гориво изворот на вашата супермоќ за кревање и градење мускули!? Максирајте го вашиот напредок со CREAKONG CX8.

Нашиот креатин во прав ги зголемува кревачите во скоро 100 земји во светот, сега CREAKONG CX8 ги подигнува стандардите. Оваа формула со тројна закана комбинира 4 грама креатин монохидрат, малат и магнезиум-хелат со висока апсорпција кои се турбо наполнети со 4 грама BCAA, таурин и нашата матрица за синтетизирање на креатин (CSM) прекурсори на амино киселини како аргинин и метион. Оваа уникатна технологија за хранливи материи го поттикнува внатрешното производство на креатин и АТП додека ја зајакнува синтезата на мускулните протеини за да ги поддржи вашите веќе зголемени напори за моќ. Знаеш, како суперполнач што го принудува кислородот во V8 мотор! Не оставајте ги резултатите на случајноста – забрзајте ја вашата игра со креатин со CREAKONG CX8. Повеќе КРЕАТИН, повеќе МОЌ, повеќе МУСКУЛИ!

CREAKONG CX8 Creatine Mutant Makedonija

Arnold Shop MK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top