,

Tribulus Pro Universal Nutrition

1,600ден

Tribulus Pro Universal Nutrition – е една од највисоката потенцијално моќна, про-анаболичка формула на трибулус, достапна на пазарот! Во оваа формула, 1 капс. содржи оптимално дозирање на трибулус од 625мг. во капсула. Со своите 40% стандардизирани сапонини. Tribulus Pro, ги поставува стандардите во дозирањето на трибулус и го прави еден од најмоќните производи на пазарот. Tribulus Pro е природен производ, кој е направен од растението Tribulus Terrestris. Тој е богат со моќни биолошки супстанции, вклучувајќи сапонини, флавоноиди, алкалоиди, растителни стероли, метаболити и многу други состојки кои се содржат во ова растение, кои сите заедно се одговорни за многуте физиолошки ефекти на Tribulus.

Tribulus Pro е изработен од цело растение Tribulus Terrestris, поради ова, уште со првите дози ќе ја почуствувате и видите моќта на овој производ.

TRIBULUS PRO UNIVERSAL NUTRITION MAKEDONIJA

2 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Tribulus Pro Universal Nutrition – е една од највисоката потенцијално моќна, про-анаболичка формула на трибулус, достапна на пазарот! Во оваа формула, 1 капс. содржи оптимално дозирање на трибулус од 625мг. во капсула. Со своите 40% стандардизирани сапонини. Tribulus Pro, ги поставува стандардите во дозирањето на трибулус и го прави еден од најмоќните производи на пазарот. Tribulus Pro е природен производ, кој е направен од растението Tribulus Terrestris. Тој е богат со моќни биолошки супстанции, вклучувајќи сапонини, флавоноиди, алкалоиди, растителни стероли, метаболити и многу други состојки кои се содржат во ова растение, кои сите заедно се одговорни за многуте физиолошки ефекти на Tribulus.

Tribulus Pro е изработен од цело растение Tribulus Terrestris, поради ова, уште со првите дози ќе ја почуствувате и видите моќта на овој производ.

TRIBULUS PRO UNIVERSAL NUTRITION MAKEDONIJA

Scroll to Top