,

LIGANDROL (LGD 4033)

3,200ден

LIGANDROL (LGD 4033)
LGD-4033 (LGD, Ligandrol) е најсилниот од SARM и може да се спореди само во однос на силата и ефектот со туринабол. Лигандрол обезбедува големи придобивки во чистата мускулна маса и сила, како и неверојатно согорување на масти и зголемена издржливост. LGD го спречува губењето на чистата мускулна маса и го намалува процентот на поткожното масно ткиво. Ефикасно е во спортовите на сила. Неговата ефикасност е споредлива со оралните анаболни-андрогени стероиди, но за разлика од стероидите нема несакани ефекти.

18 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

LIGANDROL (LGD 4033)
LGD-4033 (LGD, Ligandrol) е најсилниот од SARM и може да се спореди само во однос на силата и ефектот со туринабол. Лигандрол обезбедува големи придобивки во чистата мускулна маса и сила, како и неверојатно согорување на масти и зголемена издржливост. LGD го спречува губењето на чистата мускулна маса и го намалува процентот на поткожното масно ткиво. Ефикасно е во спортовите на сила. Неговата ефикасност е споредлива со оралните анаболни-андрогени стероиди, но за разлика од стероидите нема несакани ефекти.
LGD припаѓа на семејството на селективни модулатори на андрогени рецептори (SARMs). Има изразен андроген ефект врз телото. Лекот првично беше развиен за третман на мускулна атрофија и остеопороза. Ефектот на лекот ќе го забележите од втората недела на употреба. Ова ќе се изрази во зголемување на мускулната маса и зголемување на индикаторите за сила. Како што покажува практиката, кога земате Лигандрол, можете да добиете 3-5 кг чиста мускулна маса – под услов, се разбира, да ја следите диетата, вежбате и одморате. Многу вредно својство на Лигандрол е тоа што не доведува до зголемување на нивото на естроген и кортизол, а благодарение на неговата висока селективност (ARS) овозможува да се постигне силен анаболен ефект со минимални андрогени ефекти (лигандролот има сооднос на анаболни и андрогена активност од 10: 1). Лигандрол не претрпува трансформација во DHT или естардиол, што помага да се избегнат многу неповолни несакани ефекти. Недостатокот на андрогена активност е исклучително пожелен кај жените.
• Градење чиста мускулна маса – Овозможува зголемување од 3-5 kg ​​маса во рок од 6-8 недели од самостојната употреба

• Не е хепатотоксичен (за разлика од стероидите кои се земаат орално)

• Губење на масното ткиво со забрзување на метаболизмот

• Подобрено либидо кај некои луѓе

• Подобрени резултати на силата

• Подобрен квалитет на спиење

• Регенерација

• Регенерација на зглобовите и тетивите

• Заздравување на микро-повреди

• Зголемена минерална густина на коските

• Поволен безбедносен профил

За оптимална доза, препорачаната дневна доза е:

– 5-10 mg за спортисти со тежина до 80 kg. Времетраењето на циклусот е 6-12 недели.

– 10-15 mg за спортисти со тежина над 80 kg. Циклусот трае 8-12 недели.

Дозирањето зависи од тежината и целите на спортистот. Полуживотот на лекот е приближно 30 часа, така што може да се зема еднаш дневно без потреба да се дели на помали дози.

LIGANDROL (LGD 4033) MAKEDONIJA

Scroll to Top