, , , , , ,

AlphaTest

1,800ден

AlphaTest Testosteron Muscletech

30 Дози (120 био-капс.)

AlphaTest® – е најјакиот производ кој го ослободува тестостеронот по природен пат. ТСТ е основен хормонален двигател за мускулен раст. Кога тренирате фитнес или бодибилдинг, нормалното ниво на тст е есенцијално за мускулен раст. AlphaTest® е научно составен за да ви обезбеди моќен тст засилувач, со матрица од состојки кои ќе го стимулираат телото да ослободи максимални дози на тст по природен пат.

AlphaTest® може да се користи од активни мажи, фитнес ентузијасти, напредни вежбачи, дигачи на тежини, кросфит, бодибилдинг, напредни атлетичари и мажи кои сакаат да го зголема нивото на ТСТ во нормални граници.

Употреба: Се пие 2 капс. наутро со повеќе вода и после 12 часа, односно приквечерина се пие повторно уште 2 капс. за максимални резултати

AlphaTest Testosteron Muscletech Makedonija

6 Луѓе го гледаат овој производ сега!

AlphaTest Testosteron Muscletech

30 Дози (120 био-капс.)

AlphaTest® – е најјакиот производ кој го ослободува тестостеронот по природен пат. ТСТ е основен хормонален двигател за мускулен раст. Кога тренирате фитнес или бодибилдинг, нормалното ниво на тст е есенцијално за мускулен раст. AlphaTest® е научно составен за да ви обезбеди моќен тст засилувач, со матрица од состојки кои ќе го стимулираат телото да ослободи максимални дози на тст по природен пат.

AlphaTest® може да се користи од активни мажи, фитнес ентузијасти, напредни вежбачи, дигачи на тежини, кросфит, бодибилдинг, напредни атлетичари и мажи кои сакаат да го зголема нивото на ТСТ во нормални граници.

Употреба: Се пие 2 капс. наутро со повеќе вода и после 12 часа, односно приквечерина се пие повторно уште 2 капс. за максимални резултати

SUPLEMENTI MK

AlphaTest Testosteron Muscletech Makedonija

Scroll to Top