,

Mutant BCAA

1,500ден

Mutant BCAA
30 дози

Mutant BCAA 9.7 Додаток BCAA во прав со микронизиран оџак за поддршка на амино енергија, 348 g

9,7 ГРАМИ | Овој BCAA прав има 9,7 грама целосно инстантизирана BCAA енергетска мешавина за да помогне во вашето закрепнување што може да го промовира растот на мускулите со текот на времето.
8 ДОДАДЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ | Останувањето хидрирано е важен дел од градењето мускули! Затоа се погриживме да додадеме 8 електролити за да ве одржуваат хидрирани за да продолжите!
ЗАБРЗУВАЧ НА АПСОРПЦИЈА | Овој прав е завршен со патентиран акцелератор на апсорпција за да се осигура дека работи толку силно како и вие.
ПРЕГОВОРЕН 2:1:1 СООДНОС | Оваа мешавина на BCAA прашок е во претпочитаниот сооднос 2:1:1, потоа инстантизирана за супериорна растворливост; со додаден Микронизиран стек за поддршка на амино; и конечно збогатен со магнезиум за да помогне во синтезата на протеините.
ОДЛИЧЕН ВКУС | Вашите прашоци за вежбање не треба да бидат тешки за пиење. Тие треба да бидат хардкор како и вашиот тренинг. Затоа се погрижуваме нашата пудра за градење мускули да има одличен вкус! Пробајте го нашиот вкус на сина малина.

Mutant BCAA Makedonija

2 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Mutant BCAA
30 дози

Mutant BCAA 9.7 Додаток BCAA во прав со микронизиран оџак за поддршка на амино енергија, 348 g

9,7 ГРАМИ | Овој BCAA прав има 9,7 грама целосно инстантизирана BCAA енергетска мешавина за да помогне во вашето закрепнување што може да го промовира растот на мускулите со текот на времето.
8 ДОДАДЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ | Останувањето хидрирано е важен дел од градењето мускули! Затоа се погриживме да додадеме 8 електролити за да ве одржуваат хидрирани за да продолжите!
ЗАБРЗУВАЧ НА АПСОРПЦИЈА | Овој прав е завршен со патентиран акцелератор на апсорпција за да се осигура дека работи толку силно како и вие.
ПРЕГОВОРЕН 2:1:1 СООДНОС | Оваа мешавина на BCAA прашок е во претпочитаниот сооднос 2:1:1, потоа инстантизирана за супериорна растворливост; со додаден Микронизиран стек за поддршка на амино; и конечно збогатен со магнезиум за да помогне во синтезата на протеините.
ОДЛИЧЕН ВКУС | Вашите прашоци за вежбање не треба да бидат тешки за пиење. Тие треба да бидат хардкор како и вашиот тренинг. Затоа се погрижуваме нашата пудра за градење мускули да има одличен вкус! Пробајте го нашиот вкус на сина малина.

Mutant BCAA Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top