,

IBUTAMOREN MK-677

4,000ден

MK-677 е непептиден агенс многу често класифициран како SARM, но не припаѓа на семејството SARM. MK-677 е миметик на грелин и спаѓа во групата на лекови кои го стимулираат производството на хормон за раст и IGF-1 (како пептиди од семејството GHRP, поради што многу често се користи како одлична замена за хормонот за раст. Агенсот може да се користи и за терапевтски и за регенеративни цели, како и за градење мускулна маса.

Градење чиста мускулна маса

• Губење на маснотии

• Подобрен квалитет на спиење

• Подобрен квалитет на кожата (ефект против стареење)

• Зголемен апетит

• Регенерација

• Регенерација на зглобовите и тетивите

• Заздравување на микро-повреди

• Не влијае на хормоналниот профил и не ја блокира оската хипофиза-тестиси

• Поволен безбедносен профил

15 Луѓе го гледаат овој производ сега!

IBUTAMOREN/ NUTROBAL (MK 677) 20mg/50caps

MK-677 првично беше развиен за третман на мускулна атрофија, дебелина и остеопороза, како и за закрепнување на постари лица со фрактури на колкот. Главните ефекти на ова соединение се одредуваат со зголемувањето на производството на хормонот за раст, кој промовира брзо поправка на ткивото, раст на нови клетки итн. Паралелно со зголемувањето на нивото на GH, нивото на ИГФ-1 се зголемува, што обезбедува посилен анаболизам и складирање на енергија. Ефект од земање Mk677.

MK-677 е непептиден агенс многу често класифициран како SARM, но не припаѓа на семејството SARM. MK-677 е миметик на грелин и спаѓа во групата на лекови кои го стимулираат производството на хормон за раст и IGF-1 (како пептиди од семејството GHRP, поради што многу често се користи како одлична замена за хормонот за раст. Агенсот може да се користи и за терапевтски и за регенеративни цели, како и за градење мускулна маса.

Градење чиста мускулна маса

• Губење на маснотии

• Подобрен квалитет на спиење

• Подобрен квалитет на кожата (ефект против стареење)

• Зголемен апетит

• Регенерација

• Регенерација на зглобовите и тетивите

• Заздравување на микро-повреди

• Не влијае на хормоналниот профил и не ја блокира оската хипофиза-тестиси

• Поволен безбедносен профил

Почетната доза е 5-10 mg, дозата може да се зголеми до 25 mg/ден.

25 mg се смета за оптимална ефективна доза

Максималната дневна доза е 50 mg – може да се подели на 2-3 порции, но тоа не е задолжително. По администрацијата, максималната концентрација се постигнува по 4-6 часа, па затоа е оптимално една од дозите да се зема пред тренинг)

MK-677 може безбедно да се користи најмалку неколку месеци, под услов да не се појават несакани ефекти. Агентот може да се комбинира со CJC и хормони.

IBUTAMOREN MK 677 MAKEDONIJA

Scroll to Top