Mutant Madness

1,400ден

Mutant Madness Preworkout

30 дози

Обезбедува највисок интензитет на вежбање
Ве вооружува за борба против заморот
Обезбедува вашите дневни тренинзи со највисоки нивоа на енергија

Дизајнирана исклучиво за тренинзи со висок интензитет, оваа екстра премиум формула ќе ги раздвижи вашите сетила.

Бидете свесни за моќта на Мутантското лудило! Овој пред-тренинг со голема моќ содржи 500mg мешавина од 5-кофеински извор кој дава 335mg нето кофеин, за да ве разбуди во секое време, во секое време! Заедно со специјално дизајнираната матрица за интензитет на изведба (со 1,5 g L-Citruline и L-Arginine, мешавина 2:1, бета-аланин и 1 g мешавина од таурин и L-Tirosine 2:1), Mutant Madness ќе создаде целосна лудост во вашето вежбање!

Ве предупредуваме – сериозно – прво прочитајте ја целата етикета пред да се обидете – користете одговорно!
Мутант – лудило
Правци

Додадете 1/2 до 1 лажичка во 250 ml ладна вода, протресете 5-10 секунди и изматете ја назад 10-30 минути пред вежбањето. Корисниците за прв пат треба прво да пробаат само 1/4 – 1/2 лажичка во 250 ml вода за да ја проценат толеранцијата. Не консумирајте во рок од 4 часа пред спиење.
Советодавни информации:

Да се ​​чува на ладно суво место. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Не користете како замена за разновидна и урамнотежена исхрана. Да се ​​чува подалеку од дофат на мали деца.

Иако правиме максимални напори за да се осигураме дека информациите за производот се ажурирани, ве молиме секогаш читајте ги етикетите, предупредувањата и упатствата дадени со производот. Доколку се сомневате, ве молиме контактирајте со нас или проверете ја веб-страницата на производителот за повеќе информации за производот.

Mutant Madness Preworkout Makedonija

18 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознаки: ,

Mutant Madness Preworkout

30 дози

Обезбедува највисок интензитет на вежбање
Ве вооружува за борба против заморот
Обезбедува вашите дневни тренинзи со највисоки нивоа на енергија

Дизајнирана исклучиво за тренинзи со висок интензитет, оваа екстра премиум формула ќе ги раздвижи вашите сетила.

Бидете свесни за моќта на Мутантското лудило! Овој пред-тренинг со голема моќ содржи 500mg мешавина од 5-кофеински извор кој дава 335mg нето кофеин, за да ве разбуди во секое време, во секое време! Заедно со специјално дизајнираната матрица за интензитет на изведба (со 1,5 g L-Citruline и L-Arginine, мешавина 2:1, бета-аланин и 1 g мешавина од таурин и L-Tirosine 2:1), Mutant Madness ќе создаде целосна лудост во вашето вежбање!

Ве предупредуваме – сериозно – прво прочитајте ја целата етикета пред да се обидете – користете одговорно!
Мутант – лудило
Правци

Додадете 1/2 до 1 лажичка во 250 ml ладна вода, протресете 5-10 секунди и изматете ја назад 10-30 минути пред вежбањето. Корисниците за прв пат треба прво да пробаат само 1/4 – 1/2 лажичка во 250 ml вода за да ја проценат толеранцијата. Не консумирајте во рок од 4 часа пред спиење.
Советодавни информации:

Да се ​​чува на ладно суво место. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Не користете како замена за разновидна и урамнотежена исхрана. Да се ​​чува подалеку од дофат на мали деца.

Иако правиме максимални напори за да се осигураме дека информациите за производот се ажурирани, ве молиме секогаш читајте ги етикетите, предупредувањата и упатствата дадени со производот. Доколку се сомневате, ве молиме контактирајте со нас или проверете ја веб-страницата на производителот за повеќе информации за производот.

Mutant Madness Preworkout Makedonija

Scroll to Top