,

PUMP NON-STIM PRE-WORKOUT

2,700ден

PUMP NON-STIM PRE-WORKOUT

20/40 дози

Non-Stimulant Pre Workout Го стимулира производството на азотен оксид
Ги максимизира пумпите
Ја подобрува полнотата на мускулите

Како пумпате?

Пумпата е разновидна формула за пред-тренинг што може да се наредени или да се земе самостојно. Оваа формула без гужва доаѓа во спојката за ноќните бувови кои влегуваат во железната зандана доцна во денот, кои мора да избегнуваат кофеин за да имаат добар ноќен одмор. Од друга страна, Pump може да се натрупа со вашите омилени пред тренинг со цел да ги подобри ефектите и да го максимизира протокот на крв за да испорача максимални хранливи материи до работните мускулни групи. | Не-стимулативен додаток пред вежбање Бустер со азотен оксид во прав | Пијалак со додатоци пред вежбање за време на вежбање | (20/40 порции)

PUMP NON-STIM PRE-WORKOUT MAKEDONIJA

16 Луѓе го гледаат овој производ сега!

PUMP NON-STIM PRE-WORKOUT

20/40 дози

Non-Stimulant Pre Workout Го стимулира производството на азотен оксид
Ги максимизира пумпите
Ја подобрува полнотата на мускулите

Како пумпате?

Пумпата е разновидна формула за пред-тренинг што може да се наредени или да се земе самостојно. Оваа формула без гужва доаѓа во спојката за ноќните бувови кои влегуваат во железната зандана доцна во денот, кои мора да избегнуваат кофеин за да имаат добар ноќен одмор. Од друга страна, Pump може да се натрупа со вашите омилени пред тренинг со цел да ги подобри ефектите и да го максимизира протокот на крв за да испорача максимални хранливи материи до работните мускулни групи. | Не-стимулативен додаток пред вежбање Бустер со азотен оксид во прав | Пијалак со додатоци пред вежбање за време на вежбање | (20/40 порции)

PUMP NON-STIM PRE-WORKOUT MAKEDONIJA

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top