нема на залиха
,

OSTARINE (MK 2866) 10mg/80caps

2,500ден

OSTARINE (MK 2866) 10mg/80caps

Остарин е лек кој припаѓа на групата SARM (селективен модулатор на андрогени рецептори), кој првенствено има корисен ефект врз растот на мускулната маса. Остарин може да помогне да се зголеми мускулната маса и да се зголеми густината на коските во телото. Ова води до многу брзо закрепнување од сите видови повреди поради забрзана регенерација на мускулите. Зголемувањето на густината на коските може да помогне во борбата против сите видови проблеми поврзани со коските во телото. Покрај регенеративниот аспект, успешно се користи во бодибилдингот како додаток на стероидните циклуси за подобрување на градењето мускулна маса. Остарин ја зголемува стапката на метаболизмот како што се зголемува мускулната маса. Остарин помага во одржување на нормално ниво на липиди кај пациенти кои страдаат од срцеви заболувања. Исто така, го намалува нивото на не-HDL холестерол и триглицериди во телото. Помага во намалување на нивото на гликоза во крвта и ја зголемува чувствителноста на инсулин.
Ostarine е селективен модулатор на андрогени рецептори (SARM семејство) – ги стимулира рецепторите на стероидните хормони – андрогени рецептори – со имитација на тестостерон. Остарин предизвикува значително зголемување на мускулната маса и перформанси со мал ризик од несакани ефекти. Исто така, ја зголемува чистата мускулна маса во телото, што им дава сила и издржливост на бодибилдерите и кревачите на тегови. Исто така, може да ги зголеми нивоата на ИГФ-1.

OSTARINE (MK 2866) 10mg/80caps

Остарин е лек кој припаѓа на групата SARM (селективен модулатор на андрогени рецептори), кој првенствено има корисен ефект врз растот на мускулната маса. Остарин може да помогне да се зголеми мускулната маса и да се зголеми густината на коските во телото. Ова води до многу брзо закрепнување од сите видови повреди поради забрзана регенерација на мускулите. Зголемувањето на густината на коските може да помогне во борбата против сите видови проблеми поврзани со коските во телото. Покрај регенеративниот аспект, успешно се користи во бодибилдингот како додаток на стероидните циклуси за подобрување на градењето мускулна маса. Остарин ја зголемува стапката на метаболизмот како што се зголемува мускулната маса. Остарин помага во одржување на нормално ниво на липиди кај пациенти кои страдаат од срцеви заболувања. Исто така, го намалува нивото на не-HDL холестерол и триглицериди во телото. Помага во намалување на нивото на гликоза во крвта и ја зголемува чувствителноста на инсулин.
Ostarine е селективен модулатор на андрогени рецептори (SARM семејство) – ги стимулира рецепторите на стероидните хормони – андрогени рецептори – со имитација на тестостерон. Остарин предизвикува значително зголемување на мускулната маса и перформанси со мал ризик од несакани ефекти. Исто така, ја зголемува чистата мускулна маса во телото, што им дава сила и издржливост на бодибилдерите и кревачите на тегови. Исто така, може да ги зголеми нивоата на ИГФ-1.

• Не ги зголемува ензимите на црниот дроб, што го елиминира ризикот од хепатотоксичност, ви овозможува да добиете чиста мускулна маса за време на периодот на градење маса

• Позитивно делува на липидниот профил

• Ја подобрува чувствителноста на инсулин

• Го намалува ризикот од кардиоваскуларни заболувања со тоа што има корисен ефект врз нивото на холестерол и гликоза.

• Заштита на мускулите при редукција

• Поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• Подобрена состојба на кожата (стимулација на колаген)

• Не ароматизира до естрадиол

• Ostarine може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил
Најдобрите ефекти се постигнуваат со дози помеѓу 1-3 mg. Максималната безбедна доза се смета за околу 3 милиграми дневно. Соодветното дозирање зависи од многу фактори како што се возраста, здравјето и многу други состојби. Затоа, зависи од личноста која сака да го користи. Врз основа на мислењата и препораките на многу бодибилдери, може да се каже дека 1-3 милиграми се оптимални во борбата против намалувањето на мускулите поради возраста или проблеми со срцето.
За спортски цели, оптимална е доза од 5-15 mg на ден.

Уште повисоки дози се користат за напредни корисници – 20-40 mg на ден.

OSTARINE (MK 2866) 10mg/80caps Makedonija

Scroll to Top