THE RIPPER

2,200ден

THE RIPPER
30 Дози (150 гр.)
Најмоќниот топач на масти на пазарот!
Дизајниран за само за врвни корисници, Cobra Labs The Ripper топач на масти содржи концентрирана мешавина од моќни состојки со цел да започнат со работа за само неколку минути.
Брзо дејство на формулата The Ripper не е само со цел да се горат мастите, но исто така, да помогне во контрола на желбата за храна и при тоа доведува до ослободување на максимална енергија која ќе трае во текот на целиот ден.
Употреба: Измешајте 1 мерица во 250 мл. вода, околу 15-30 мин. пред тренинг. За уште подобри резултати после 3-4 тренинзи, се пие уште 1 мерица на утро пред појадок. Но, помеѓу првата и втората доза мора да има период од 5-6 часа.
7 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознаки: , , ,
THE RIPPER
30 Дози (150 гр.)
Најмоќниот топач на масти на пазарот!
Дизајниран за само за врвни корисници, Cobra Labs The Ripper топач на масти содржи концентрирана мешавина од моќни состојки со цел да започнат со работа за само неколку минути.
Брзо дејство на формулата The Ripper не е само со цел да се горат мастите, но исто така, да помогне во контрола на желбата за храна и при тоа доведува до ослободување на максимална енергија која ќе трае во текот на целиот ден.
Употреба: Измешајте 1 мерица во 250 мл. вода, околу 15-30 мин. пред тренинг. За уште подобри резултати после 3-4 тренинзи, се пие уште 1 мерица на утро пред појадок. Но, помеѓу првата и втората доза мора да има период од 5-6 часа.
Scroll to Top