,

Stacker2 Black Burn Micronized 300 g.

2,400ден

Stacker2 Black Burn Micronized 300 g. (60 Дози)

Black Burn Micronized – е уникатна формула за топење на масти, која несодржи стимуланси. Содржи состојки кои се научно истражувани. Ние во доставуваме само најдобрите состојки, за најдобри резултати! Оваа формула содржи и кетони.

14 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Stacker2 Black Burn Micronized 300 g. (60 Дози)

Black Burn Micronized – е уникатна формула за топење на масти, која несодржи стимуланси. Содржи состојки кои се научно истражувани. Ние во доставуваме само најдобрите состојки, за најдобри резултати! Оваа формула содржи и кетони. Кетоните се користат од професионалните атлети, за да добијат вистинската форма пред натпревари. Кетоните се моментално најбараната состојка во светот.

Black Burn Без стимуланси – БЕНЕФИТИ:
– Содржи нова супер состојка: Кетони,
– Напредна термогеник формула за топење на масти,
– Моќна матрица за чистење,
– Помага во зголемен масен метаболизам,
– Го сузбива апетитот.

Употреба: Промешајте 1 мерица во 200 мл. вода и испијте ја 15-тина минути пред појадок. Уште 1 мерица испијте 8 часа покасно во попладневните часови.

Brand

Stacker2

Scroll to Top