, ,

Banshee Pre-Workout 300g

3,200ден

Banshee Pre-Workout 300g

UnderGround Banshee DMAA 300g е една од најсилните стимулативни мешавини на пазарот за огромна сила, енергија и брутална пумпа за забрзување на растот на мускулите.

300гр=30 порции
DMAA и DMHA
100 mg DMAA по топка
Огромна сила и енергија
Брутална пумпа
Еден од најсилните стимуланси на пазарот

Banshee Pre-Workout 300g Makedonija

17 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Banshee Pre-Workout 300g

UnderGround Banshee DMAA 300g е една од најсилните стимулативни мешавини на пазарот за огромна сила, енергија и брутална пумпа за забрзување на растот на мускулите.

300гр=30 порции
DMAA и DMHA
100 mg DMAA по топка
Огромна сила и енергија
Брутална пумпа
Еден од најсилните стимуланси на пазарот

Banshee Pre-Workout 300g Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top