BPC-157

3,700ден

BPC-157  Pharmax

Опис: BPC-157 од Pharmax е синтетички пептид дизајниран за да поддржи заздравување и регенерација на ткивото. Овој производ е произведен со високи стандарди за квалитет и е наменет за употреба во медицински и истражувачки цели.

5 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознака:

BPC-157  Pharmax

Опис: BPC-157 од Pharmax е синтетички пептид дизајниран за да поддржи заздравување и регенерација на ткивото. Овој производ е произведен со високи стандарди за квалитет и е наменет за употреба во медицински и истражувачки цели.

Употреба

BPC-157 од Pharmax се користи за:

 • Заздравување на рани: Помага при регенерација на оштетено ткиво.
 • Намалување на воспаленија: Го намалува воспалението и помага при воспалителни заболувања.
 • Заштита на дигестивниот систем: Поддржува заштита и регенерација на гастроинтестиналниот тракт.
 • Подобрување на функцијата на зглобовите: Поддржува заздравување на лигаменти и тетиви.
 • Зголемување на васкуларизацијата: Помага при создавање на нови крвни садови за подобра циркулација.

Дозирање и администрација

 • Дозирање: Вообичаената доза е од 200 до 400 микрограми дневно. Сепак, препораките може да варираат врз основа на специфичната состојба и препораката на лекар.
 • Методи на администрација: Може да се администрира орално или инјекционо (субкутано или интрамускулно).
 • Времетраење на терапијата: Од неколку недели до неколку месеци, во зависност од брзината на заздравување и реакцијата на организмот.

Погодности на BPC-157 од Pharmax

 • Висок квалитет: Произведен според највисоки стандарди за квалитет.
 • Ефикасност: Дизајниран за да обезбеди оптимални резултати.
 • Сигурност: Поддржан со истражувања и клинички студии.

Важни напомени

 • Консултација со лекар: Пред употреба, консултирајте се со лекар за да одредите соодветна доза и план за терапија.
 • Безбедност: Следете ги упатствата на здравствениот професионалец за да се избегнат несакани ефекти и компликации.

BPC-157 од Pharmax е идеален избор за оние кои бараат квалитетен и ефикасен пептид за поддршка на заздравување и регенерација на ткивото.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top