L-Carnitine Liquid 3000

1,400ден

Applied Nutrition L-Carnitine Liquid 3000 480 ml (32 дози)

Applied Nutrition L-Carnitine Liquid 3000  – содржи 3гр. L-Carnitine во 15 мл. односно 1 доза, 50мг. Зелен чај и Витамин Ц.

L-Carnitine игра главна улога во метаболичкиот процес во стимулација на топење на масни наслаги во телото. Помага да се транспортираат мастите во Митохондриите каде што се согорени во енергија. Клиничките истражувања покажуваат дека L-Carnitine помага кај спортистите за зголемување на перформансите и издржливоста. Преку топење на мастите и претворање во енергија, со што телото го намалува нивото на гликоген во мускулите. Заедно во комбинација со намалување на акумулирањето на млечната киселина во мускулите, се намалува заморот со што може да се зголеми капацитетот за тренирање.

Употреба: Се пие 1 доза наутро на гладно и уште 1 доза на 30 мин. пред тренинг, односно доколку тој ден не одите на тренинг се пие 1 доза на 30-40 мин. пред ручек.

2 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Applied Nutrition L-Carnitine Liquid 3000 480 ml (32 дози)

Applied Nutrition L-Carnitine Liquid 3000  – содржи 3гр. L-Carnitine во 15 мл. односно 1 доза, 50мг. Зелен чај и Витамин Ц.

L-Carnitine игра главна улога во метаболичкиот процес во стимулација на топење на масни наслаги во телото. Помага да се транспортираат мастите во Митохондриите каде што се согорени во енергија. Клиничките истражувања покажуваат дека L-Carnitine помага кај спортистите за зголемување на перформансите и издржливоста. Преку топење на мастите и претворање во енергија, со што телото го намалува нивото на гликоген во мускулите. Заедно во комбинација со намалување на акумулирањето на млечната киселина во мускулите, се намалува заморот со што може да се зголеми капацитетот за тренирање.

Употреба: Се пие 1 доза наутро на гладно и уште 1 доза на 30 мин. пред тренинг, односно доколку тој ден не одите на тренинг се пие 1 доза на 30-40 мин. пред ручек.

Scroll to Top