Pharmax Yohimbine Hcl 10mg

1,800ден

Pharmax Yohimbine Hcl 10mg

Јохимбин е супстанца која природно се наоѓа во кората на две дрвја, Pausinystalia yohimbe и Corynanthe yohimbe. Народната медицина долго време го сметаше за афродизијак кој ја олеснува ерекцијата. Неодамна, синтетичка форма на јохимбин (HCL) стана достапна за спортски и медицински цели.

ЈОХИМБИНА КАКО СРЕДСТВО КОЈ ГО ПОДДРЖУВА РЕДУКЦИЈАТА НА МАСНОТО ТКИВО

Преку својот термогенски ефект, јохимбинот влијае на алфа-адренергичните рецептори. Ова овозможува да се намали масното ткиво на места кои често се предизвикувачки поради нивната анатомска структура. Зголемувањето на норадреналинот предизвикува зголемена липолиза на маснотиите низ телото, вклучително и стомакот, задникот и бутовите.

Алфа-2-адренергичните рецептори се акумулираат во оние делови од телото од кои е најтешко да се ослободите од масното ткиво. Во овој случај, адреналинот оди до бета-2 рецепторите, предизвикувајќи зголемување на липозата и, следствено, губење на тежината.

Главната причина за слабеење е првенствено здравата исхрана, која треба да биде правилно избалансирана и надополнета со ефективни суплементи. Правилниот согорувач на масти сигурно ќе го забрза процесот на намалување на маснотиите. Јохимбин е секако таков лек. Yohimbine постепено собира мислења за себе многу години.

Целосна листа на придобивки од користењето на понудениот јохимбин:

раст на чиста енергија
потиснување на апетитот
побрзо намалување на мастите
подобра скулптура и употреба на мускулите
зголемување на чистата мускулна маса
поголема ефикасност на телото
одлични сексуални перформанси
поголема желба за секс
подобра меморија и концентрација
Тестирано за чистота и моќ
Производ произведен во објект во согласност со GMP
Други состојки:

Целулоза, магнезиум стеарат, силициум диоксид.

Употреба: Дозирањето треба да започне со 1 капсула еднаш дневно. По неколку дена, дозата може да се зголеми на 1 капсула два пати на ден (одделно) пред јадење.

7 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознаки: ,

Pharmax Yohimbine Hcl 10mg

Јохимбин е супстанца која природно се наоѓа во кората на две дрвја, Pausinystalia yohimbe и Corynanthe yohimbe. Народната медицина долго време го сметаше за афродизијак кој ја олеснува ерекцијата. Неодамна, синтетичка форма на јохимбин (HCL) стана достапна за спортски и медицински цели.

ЈОХИМБИНА КАКО СРЕДСТВО КОЈ ГО ПОДДРЖУВА РЕДУКЦИЈАТА НА МАСНОТО ТКИВО

Преку својот термогенски ефект, јохимбинот влијае на алфа-адренергичните рецептори. Ова овозможува да се намали масното ткиво на места кои често се предизвикувачки поради нивната анатомска структура. Зголемувањето на норадреналинот предизвикува зголемена липолиза на маснотиите низ телото, вклучително и стомакот, задникот и бутовите.

Алфа-2-адренергичните рецептори се акумулираат во оние делови од телото од кои е најтешко да се ослободите од масното ткиво. Во овој случај, адреналинот оди до бета-2 рецепторите, предизвикувајќи зголемување на липозата и, следствено, губење на тежината.

Главната причина за слабеење е првенствено здравата исхрана, која треба да биде правилно избалансирана и надополнета со ефективни суплементи. Правилниот согорувач на масти сигурно ќе го забрза процесот на намалување на маснотиите. Јохимбин е секако таков лек. Yohimbine постепено собира мислења за себе многу години.

Целосна листа на придобивки од користењето на понудениот јохимбин:

раст на чиста енергија
потиснување на апетитот
побрзо намалување на мастите
подобра скулптура и употреба на мускулите
зголемување на чистата мускулна маса
поголема ефикасност на телото
одлични сексуални перформанси
поголема желба за секс
подобра меморија и концентрација
Тестирано за чистота и моќ
Производ произведен во објект во согласност со GMP
Други состојки:

Целулоза, магнезиум стеарат, силициум диоксид.

Употреба: Дозирањето треба да започне со 1 капсула еднаш дневно. По неколку дена, дозата може да се зголеми на 1 капсула два пати на ден (одделно) пред јадење.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top