,

MOONSTRUCK II. PRE-WORKOUT

3,000ден

MOONSTRUCK II. PRE-WORKOUT

MoonsTruck II Glow од Zoomad Labs® е новиот прав пред вежбање од серијата Moonstruck кој е дизајниран да го максимизира производството на азотен оксид, така што ќе имате максимална мускулна конгестија, поголема сила, поголем отпор и, на крајот, максимални перформанси. за време на обуката.

Неговата формула ги содржи најефективните состојки кои се научно тестирани во највисоки можни дози, така што гарантирано ќе добиете резултати какви што не сте виделе досега.

Неговата формула комбинира 8 g цитрулин, 2,5 g бета аланин, 2 g аргинин AKG и 1 g аргинин нитрат, 100 mg од новиот патент S7™, 1,5 Glycersize®, 300 mg кофеин, 300 mg актон и глукуронол Bioperine® да ги подигне вашите тренинзи на ново ниво.

12 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории ,

MOONSTRUCK II. PRE-WORKOUT

MoonsTruck II Glow од Zoomad Labs® е новиот прав пред вежбање од серијата Moonstruck кој е дизајниран да го максимизира производството на азотен оксид, така што ќе имате максимална мускулна конгестија, поголема сила, поголем отпор и, на крајот, максимални перформанси. за време на обуката.

Неговата формула ги содржи најефективните состојки кои се научно тестирани во највисоки можни дози, така што гарантирано ќе добиете резултати какви што не сте виделе досега.

Неговата формула комбинира 8 g цитрулин, 2,5 g бета аланин, 2 g аргинин AKG и 1 g аргинин нитрат, 100 mg од новиот патент S7™, 1,5 Glycersize®, 300 mg кофеин, 300 mg актон и глукуронол Bioperine® да ги подигне вашите тренинзи на ново ниво.

Главните придобивки од MoonsTruck II Glow од Zoomad Labs®:

– Нов пред-тренинг кој ќе ви помогне да дадете се од себе на секој тренинг.

– Подобрете ја вашата мускулна пумпа и производството на азотен оксид.

– Зголемете ги перформансите за време на тренингот и закрепнувањето помеѓу сериите.

– Го зголемува нивото на азотен оксид, го подобрува протокот на крв и испораката на кислород.

– Го зголемува капацитетот за изведба на мускулното ткиво.

– Ја подобрува отпорноста на замор.

– Со научно тестирани состојки во највисоки можни дози.

– Со 8 g цитрулин, 2 g аргинин AKG, 1 g аргинин нитрат и 2,5 g бета аланин.

– Со патенти S7™ и Glycersize®.

– Со 300 mg кофеин и 300 mg глукуронолактон.

– 30 дози

MOONSTRUCK II. PRE-WORKOUT MAKEDONIJA

Scroll to Top