,

ENDUROBOL

2,700ден

ENDUROBOL (GW 501516) 10mg/60caps

ENDUROBOL (GW 501516)
КАРДАРИН/ ЕНДУРОБОЛ
(GW-501516) е SARM кој се смета за еден од најефикасните согорувачи на маснотии и најдобар SARM за подобрување на перформансите. Кардарин ги активира рецепторите кои најчесто се скратени како PPAR. PPAR е кратенка за „рецептори кои ја активираат пролиферацијата на супероксид“. Кардарин ги активира гените одговорни за производство на енергија, метаболизам и согорување на липиди, а со тоа го стимулира искористувањето на мастите. За разлика од традиционалните согорувачи на маснотии, Кардарин не влијае на хормоните. Не ја стимулира синтезата на тироидните и надбубрежните хормони, кои имаат катаболичен ефектКардаринот со години се користи и во фитнес и спортови за издржливост, како и во спортови за сила, бидејќи ја зголемува потрошувачката на енергија, ги зголемува перформансите и со тоа ја подобрува ефикасноста на тренинзите. Од истата причина, велосипедистите, боксерите и спортистите земаат Кардарин – лекот ја зголемува физичката издржливост и го подобрува аеробниот капацитет. Бодибилдерите и велосипедистите користат Cardarin кога се подготвуваат за натпревари. Агентот може да се вклучи и како додаток на циклусите на стероиди и други протоколи за фармаколошка поддршка.
• подобрување на аеробната издржливост

• согорување на масно ткиво

• подобрување на липидниот профил

• подобрување на инсулинската чувствителност

• мало зголемување на мускулната маса

• ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• заштита на мускулите при редукција

• зголемување на ефикасноста на тренингот за сила

• Кардаринот може да се комбинира со речиси се

• не влијае на хормоналниот профил, не го блокира

• Поволен безбедносен профил

Препорачаната почетна дневна доза е 2,5 – 10 mg.

14 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

ENDUROBOL (GW 501516) 10mg/60caps

ENDUROBOL (GW 501516)
КАРДАРИН/ ЕНДУРОБОЛ
(GW-501516) е SARM кој се смета за еден од најефикасните согорувачи на маснотии и најдобар SARM за подобрување на перформансите. Кардарин ги активира рецепторите кои најчесто се скратени како PPAR. PPAR е кратенка за „рецептори кои ја активираат пролиферацијата на супероксид“. Кардарин ги активира гените одговорни за производство на енергија, метаболизам и согорување на липиди, а со тоа го стимулира искористувањето на мастите. За разлика од традиционалните согорувачи на маснотии, Кардарин не влијае на хормоните. Не ја стимулира синтезата на тироидните и надбубрежните хормони, кои имаат катаболичен ефектКардаринот со години се користи и во фитнес и спортови за издржливост, како и во спортови за сила, бидејќи ја зголемува потрошувачката на енергија, ги зголемува перформансите и со тоа ја подобрува ефикасноста на тренинзите. Од истата причина, велосипедистите, боксерите и спортистите земаат Кардарин – лекот ја зголемува физичката издржливост и го подобрува аеробниот капацитет. Бодибилдерите и велосипедистите користат Cardarin кога се подготвуваат за натпревари. Агентот може да се вклучи и како додаток на циклусите на стероиди и други протоколи за фармаколошка поддршка.
• подобрување на аеробната издржливост

• согорување на масно ткиво

• подобрување на липидниот профил

• подобрување на инсулинската чувствителност

• мало зголемување на мускулната маса

• ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• заштита на мускулите при редукција

• зголемување на ефикасноста на тренингот за сила

• Кардаринот може да се комбинира со речиси се

• не влијае на хормоналниот профил, не го блокира

• Поволен безбедносен профил

Препорачаната почетна дневна доза е 2,5 – 10 mg.

За подобрување на аеробниот капацитет, 10-20 mg (оптимално во две поделени дози)

За напредни корисници, адекватна доза е 2 x 20 mg (на пример, првата доза наутро, втората пред тренинг попладне, 45-60 минути пред тренинг).

Зголемувањето на дозата доведува до зголемен метаболизам и трошење на енергија, што резултира со зголемено согорување на маснотии и подобрување на кондицијата.

Според различни истражувања, полуживотот е 12-24 часа, па затоа се препорачува да се зема 1-2 пати на ден. Не треба да се администрира навечер за да се избегнат проблеми со спиењето. Треба да се внимава при комбинирање со лекови за намалување на гликозата/инсулиномиметици поради ризикот од хипогликемија.

Може да се користи самостојно или во комбинација со хормони и стимуланси без интеракција. Може да се комбинира со други SARM, на пр. SR-9009, HGH Fragment 176-191. Ќе работи одлично и за жените.

ENDUROBOL MAKEDONIJA

Scroll to Top