,

ANIMAL TEST

6,000ден

ANIMAL TEST – наменет е исклучиво за напредни бодибилдери и моќни спортисти. Овој производ е наменет за мускулна поддршка, максимално зголемување на тестостеронот. Составен од комбинација на природни екстракти и е единствен патентиран производ од ваков тип.

Една доза од Анимал Тест формула, содржи билни ектракти, дизајнирани да го подржат максималното лачење на тестостеронот, со соединенија за одржување на здрав баланс на естрогенот, способен за масимизирање на природниот анаболизам. Во превод тоа е Експлозивна сила и енормно зголемување на мускулната маса!

ANIMAL TEST е најдобриот и најмоќниот, но природен и сигурен засилувач на тестостерон на пазарот!
Тоа ќе ви овозможи максимална анаболна средина и хипертрофија на мускулите!

11 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

ANIMAL TEST

23 пак.

ANIMAL TEST – наменет е исклучиво за напредни бодибилдери и моќни спортисти. Овој производ е наменет за мускулна поддршка, максимално зголемување на тестостеронот. Составен од комбинација на природни екстракти и е единствен патентиран производ од ваков тип.

Една доза од Анимал Тест формула, содржи билни ектракти, дизајнирани да го подржат максималното лачење на тестостеронот, со соединенија за одржување на здрав баланс на естрогенот, способен за масимизирање на природниот анаболизам. Во превод тоа е Експлозивна сила и енормно зголемување на мускулната маса!

ANIMAL TEST е најдобриот и најмоќниот, но природен и сигурен засилувач на тестостерон на пазарот!
Тоа ќе ви овозможи максимална анаболна средина и хипертрофија на мускулите!

ANIMAL TEST е комбинација од целосно природни природни состојки кои заедно имаат уникатни синергистички карактеристики. Можете да добиете најсилна можна формула.
ANIMAL TEST содржи два уникатни комплементарни комплекси за стимулирање на производство на тестостерон:
Про-Андроген – да се зголеми чувствителноста на андрогените рецептори.
Комплексот е формулиран за да се подигне нивото на слободен тестостерон со ефективни анти-естрогенски елементи кои ќе формираат силен анаболен ефект во телото. И за спортистите тоа значи повеќе експлозивна енергија и чист мускул!
Хипертрофичен комплекс на реакции – содржи состојки за зголемување на мускулната возбуда и хипертрофија, а тоа значи поголема сила и поголеми големини.
Повеќе тестостерон и поголема хипертрофија со животни тест!

ANIMAL TEST беше создаден само за да биде прв од ваков вид! За да предизвикате извонреден раст на мускулите и нивото на “пукање”.

Употреба
Земете еден пакет секој ден 23 ден. На денови за обука земете го пакетот со пре-тренинг оброк. Кога го земате ANIMAL TEST, зголемете го дневниот внес на калории како и протеинот. За целосен циклус и оптимални резултати, потребни се две кутии.

ANIMAL TEST MAKEDONIJA

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top