,

Animal Pak Powder

3,200ден

Animal Pak

44 дози (342 гр)

Animal Pak – Практичен се-во-едно витамин и суплемент во прав – цинк, витамини Ц, Б, Д, аминокиселини и повеќе – Мултивитамин за жени и мажи со перформанси за спортска исхрана – 44 топки, здробен портокал

Направете ја вашата напорна работа, работете понапорно: Animal Pak е формулиран за да им помогне на спортистите како вас да ги пополнат празнините во исхраната и да ја зајакнат основата на вашето тело за да ви помогне да ги оптимизирате вашите цели за физичка и ментална благосостојба и фитнес.
Комплетна исхрана, 8 основни производи во 1: Содржи повеќе витамини, минерали, амино киселини, антиоксиданси, дигестивни ензими, карнитин и многу повеќе, Animal Pak е камен-темелник за исхраната на секој спортист
Лесно се меша и има одличен вкус: Измешајте 1 до 2 топки вкусен прашок Pak секој ден со вашиот пијалок по избор; ако сте навикнати на нашите пакувања со таблети, 1 топка е еднаква на 1 пакување
Направени според највисоките стандарди за квалитет и безбедност: сите наши производи се произведуваат во нашата фабрика во САД со сертификат за GMP, а секоја серија е лабораторија од трета страна тестирана во фабрика за фармацевтски квалитет за квалитет, безбедност и моќ
Доверливи спортисти за перформанси повеќе од 40 години: Ние сме во семејна сопственост и ја турнавме спортската исхрана напред од 1983 година, на тој начин ја заработивме довербата во силата и перформансите на спортистите кои знаат дека сите сме изградени, а не родени.

Animal Pak Makedonija

20 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

Animal Pak

44 дози (342 гр)

Animal Pak – Практичен се-во-едно витамин и суплемент во прав – цинк, витамини Ц, Б, Д, аминокиселини и повеќе – Мултивитамин за жени и мажи со перформанси за спортска исхрана – 44 топки, здробен портокал

Направете ја вашата напорна работа, работете понапорно: Animal Pak е формулиран за да им помогне на спортистите како вас да ги пополнат празнините во исхраната и да ја зајакнат основата на вашето тело за да ви помогне да ги оптимизирате вашите цели за физичка и ментална благосостојба и фитнес.
Комплетна исхрана, 8 основни производи во 1: Содржи повеќе витамини, минерали, амино киселини, антиоксиданси, дигестивни ензими, карнитин и многу повеќе, Animal Pak е камен-темелник за исхраната на секој спортист
Лесно се меша и има одличен вкус: Измешајте 1 до 2 топки вкусен прашок Pak секој ден со вашиот пијалок по избор; ако сте навикнати на нашите пакувања со таблети, 1 топка е еднаква на 1 пакување
Направени според највисоките стандарди за квалитет и безбедност: сите наши производи се произведуваат во нашата фабрика во САД со сертификат за GMP, а секоја серија е лабораторија од трета страна тестирана во фабрика за фармацевтски квалитет за квалитет, безбедност и моќ
Доверливи спортисти за перформанси повеќе од 40 години: Ние сме во семејна сопственост и ја турнавме спортската исхрана напред од 1983 година, на тој начин ја заработивме довербата во силата и перформансите на спортистите кои знаат дека сите сме изградени, а не родени.

Animal Pak Makedonija

Scroll to Top