, ,

ANIMAL MICRONIZED CREATINE

1,700ден

ANIMAL MICRONIZED CREATINE

500 гр = 100  дози

Animal Micronized Creatine ви помага да изградите мускулна маса, ги подобрува перформансите на тренингот и го одложува мускулниот замор. Нашиот прав без вкус го зајакнува производството на АТП на вашето тело, осигурувајќи дека вашите тренинзи се интензивни без да ве остават премногу болни за следната тренинг сесија. Animal Micronized Creatine во прав лесно се меша – само измешајте една натрупа топка прашок без вкус со 0.25 мл од вашиот омилен пијалок

5 g креатин по порција за подобрување на перформансите
Максимизирајте го растот на мускулите и зголемете ја силата
Помалку болки и побрзо закрепнување за поефективни тренинзи

18 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , ,

ANIMAL MICRONIZED CREATINE

500 гр = 100  дози

Animal Micronized Creatine ви помага да изградите мускулна маса, ги подобрува перформансите на тренингот и го одложува мускулниот замор. Нашиот прав без вкус го зајакнува производството на АТП на вашето тело, осигурувајќи дека вашите тренинзи се интензивни без да ве остават премногу болни за следната тренинг сесија. Animal Micronized Creatine во прав лесно се меша – само измешајте една натрупа топка прашок без вкус со 0.25 мл од вашиот омилен пијалок

5 g креатин по порција за подобрување на перформансите
Максимизирајте го растот на мускулите и зголемете ја силата
Помалку болки и побрзо закрепнување за поефективни тренинзи

ANIMAL MICRONIZED CREATINE MAKEDONIJA

Scroll to Top