,

Platinum Glutamine

1,200ден

Muscletech Platinum Glutamine 100% 300g (60 Дози) – има 5гр. на глутамин во 1 мерица тестиран по HPLC технологија, . Кој работи на брзо надополнување на глутаминот кој се користи за време на тренингот. Глутаминот е најзастапена неесенцијална амино киселина во вашето тело, повеќе од 20% од вкупно сите амино киселини во телото е глутамин. Вашите мускули се особено богати со глутамин, што ја прави исклучително важна оваа амино киселина за мускулниот метаболизам. Кога имате напорни тренинзи, вашите мускули можи да изгубат и до 50% од вашите глутамински резерви. Така што треба брзо да се надополни.

Глутаминот му помага на вашето тело да го контролира катаболизмот, делувајќи како слободен нитроген (азот) за да им помогне на вашите мускули брзо да се обноват. Глутаминот исто така им помага на клетките да го зголемат својот волумен, помага во надополнување на гликогенот и протеинската синтеза.

Употреба: Се меша со вода 1 мерица и се пие веднаш пред спиење. За напредни вежбачи и такмичари додатно се пие уште 1 мерица веднаш после тренинг.

Muscletech Platinum Glutamine 100% Makedonija

Нема на залиха

Muscletech Platinum Glutamine 100% 300g (60 Дози) – има 5гр. на глутамин во 1 мерица тестиран по HPLC технологија, . Кој работи на брзо надополнување на глутаминот кој се користи за време на тренингот. Глутаминот е најзастапена неесенцијална амино киселина во вашето тело, повеќе од 20% од вкупно сите амино киселини во телото е глутамин. Вашите мускули се особено богати со глутамин, што ја прави исклучително важна оваа амино киселина за мускулниот метаболизам. Кога имате напорни тренинзи, вашите мускули можи да изгубат и до 50% од вашите глутамински резерви. Така што треба брзо да се надополни.

Глутаминот му помага на вашето тело да го контролира катаболизмот, делувајќи како слободен нитроген (азот) за да им помогне на вашите мускули брзо да се обноват. Глутаминот исто така им помага на клетките да го зголемат својот волумен, помага во надополнување на гликогенот и протеинската синтеза.

Употреба: Се меша со вода 1 мерица и се пие веднаш пред спиење. За напредни вежбачи и такмичари додатно се пие уште 1 мерица веднаш после тренинг.

Muscletech Platinum Glutamine 100% Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top