,

Amino Tone

1,500ден

Amino Tone Ronnie Coleman

Секој од нас удрил во таканаречен ѕид за време на тренингот и се соочил со избор – да се откаже и да се откаже или да се бори и да го надмине овој ѕид. Реалните шампиони никогаш не се откажуваат. Amino-Tone е моќен анаболен производ кој ќе ви ја обезбеди потребната енергија за да ги надминете ваквите пречки. Истражувањата покажаа дека аминокиселините со разгранет ланец во сооднос 2:1:1 им ја обезбедуваат на мускулите потребната енергија, додека смесата од електролити обезбедува оптимално ниво на течност во мускулните клетки, а со тоа ги подобрува физичките перформанси за време на тренингот.

Сепак, со овој „ѕид“ ќе мора повторно да се соочите и најверојатно во особено неумесни моменти, на пример, кога здравата исхрана ќе почне да ви изгледа монотоно, а вие само сакате да јадете некоја нездрава закуска. Освежителниот вкус на Amino-Tone без помош на шеќер ќе ве натера да заборавите на задоволствата, а комплексот за губење маснотии без стимуланси ќе го зајакне вашиот метаболизам и ќе ве задржи фокусирани на вашата цел. Амино-тон не само што обезбедува анаболен ефект и обезбедува оптимално ниво на течност во мускулите, туку и промовира губење на маснотии.
Својства на спортска исхрана Амино тон:

Растворливи аминокиселини со разгранет ланец во сооднос 2:1:1
Промовира мускулна издржливост
Промовира закрепнување на мускулите
Обезбедува оптимално ниво на течност во телото
Промовира губење на маснотии

Употреба: измешајте 1 мерна лажица (13 g) од производот со 300-400 ml ладна вода. Во деновите на тренинг, употребете ја подготвената смеса за време на тренингот. Смесата се препорачува да се користи и во денови кои не се тренираат за да се промовира обновувањето на мускулите и метаболизмот на телото.

8 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

Amino Tone Ronnie Coleman

30 дози

Секој од нас удрил во таканаречен ѕид за време на тренингот и се соочил со избор – да се откаже и да се откаже или да се бори и да го надмине овој ѕид. Реалните шампиони никогаш не се откажуваат. Amino-Tone е моќен анаболен производ кој ќе ви ја обезбеди потребната енергија за да ги надминете ваквите пречки. Истражувањата покажаа дека аминокиселините со разгранет ланец во сооднос 2:1:1 им ја обезбедуваат на мускулите потребната енергија, додека смесата од електролити обезбедува оптимално ниво на течност во мускулните клетки, а со тоа ги подобрува физичките перформанси за време на тренингот.

Сепак, со овој „ѕид“ ќе мора повторно да се соочите и најверојатно во особено неумесни моменти, на пример, кога здравата исхрана ќе почне да ви изгледа монотоно, а вие само сакате да јадете некоја нездрава закуска. Освежителниот вкус на Amino-Tone без помош на шеќер ќе ве натера да заборавите на задоволствата, а комплексот за губење маснотии без стимуланси ќе го зајакне вашиот метаболизам и ќе ве задржи фокусирани на вашата цел. Амино-тон не само што обезбедува анаболен ефект и обезбедува оптимално ниво на течност во мускулите, туку и промовира губење на маснотии.
Својства на спортска исхрана Амино тон:

Растворливи аминокиселини со разгранет ланец во сооднос 2:1:1
Промовира мускулна издржливост
Промовира закрепнување на мускулите
Обезбедува оптимално ниво на течност во телото
Промовира губење на маснотии

Употреба: измешајте 1 мерна лажица (13 g) од производот со 300-400 ml ладна вода. Во деновите на тренинг, употребете ја подготвената смеса за време на тренингот. Смесата се препорачува да се користи и во денови кои не се тренираат за да се промовира обновувањето на мускулите и метаболизмот на телото.

AMINO TONE MK

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top