, ,

L-Carnitine XS Caps 750MG

900ден

L-Carnitine XS Caps 750MG

60 кап.

Карнитинот го активира метаболизмот, го забрзува метаболизмот, ги инхибира катаболичките процеси во мускулното ткиво, а со тоа го штити од уништување, ефикасен е за детоксикација на органските киселини, а исто така има позитивен ефект врз нервниот систем.

Состав по 1 капсула:

Л-карнитин – 750 mg
Зошто да користите Л-карнитин?

Промовира оксидација на масни киселини, што значи дека му помага на вашето тело да ги транспортира слободните масни киселини во митохондриите { во основа каде што се произведува енергија) каде што сега може да се согоруваат како енергија!

Л-Карнитинот е важен за бодибилдингот, главно затоа што го минимизира акумулацијата на маснотии околу мускулите и обезбедува подобар синтетички прием на глуко-кортикоиди и зголемување на АТП.

Многу студии покажаа дека земањето Л-Карнитин пред вашиот интензивен тренинг може да го подобри закрепнувањето и да ја намали болката.

L-Carnitine XS Makedonija

15 Луѓе го гледаат овој производ сега!

L-Carnitine XS Caps 750MG

60 кап.

Карнитинот го активира метаболизмот, го забрзува метаболизмот, ги инхибира катаболичките процеси во мускулното ткиво, а со тоа го штити од уништување, ефикасен е за детоксикација на органските киселини, а исто така има позитивен ефект врз нервниот систем.

Состав по 1 капсула:

Л-карнитин – 750 mg
Зошто да користите Л-карнитин?

Промовира оксидација на масни киселини, што значи дека му помага на вашето тело да ги транспортира слободните масни киселини во митохондриите { во основа каде што се произведува енергија) каде што сега може да се согоруваат како енергија!

Л-Карнитинот е важен за бодибилдингот, главно затоа што го минимизира акумулацијата на маснотии околу мускулите и обезбедува подобар синтетички прием на глуко-кортикоиди и зголемување на АТП.

Многу студии покажаа дека земањето Л-Карнитин пред вашиот интензивен тренинг може да го подобри закрепнувањето и да ја намали болката.

L-Carnitine XS Makedonija

 

Scroll to Top