, , , ,

BCAA-XS Powder

1,300ден

BCAA-XS Powder

30 порции

BCAA-XS прав од Ronnie Coleman содржи BCAA сооднос 2:1:1 во прашок со одличен вкус и брзо апсорбиран.

Својства на BCAA-XS прав Рони Колман:

BCAA-XS прав содржи 4400mg BCAA; 2200 mg L-леуцин, 1100 mg L-изолеуцин и 1100 mg L-валин.

BCAA-XS Powder Ronnie Coleman карактеристики:
30 порции
Вкусни вкусови
Сооднос 2:1:1

Препорачана употреба BCAA-XS прав
Измешајте 1 топка (6,1 g) и измешајте со 180-240 ml вода.

Bcaa Ronnie Coleman Mk

18 Луѓе го гледаат овој производ сега!

BCAA-XS Powder

30 порции

BCAA-XS прав од Ronnie Coleman содржи BCAA сооднос 2:1:1 во прашок со одличен вкус и брзо апсорбиран.

Својства на BCAA-XS прав Рони Колман:

BCAA-XS прав содржи 4400mg BCAA; 2200 mg L-леуцин, 1100 mg L-изолеуцин и 1100 mg L-валин.

BCAA-XS Powder Ronnie Coleman карактеристики:
30 порции
Вкусни вкусови
Сооднос 2:1:1

Препорачана употреба BCAA-XS прав
Измешајте 1 топка (6,1 g) и измешајте со 180-240 ml вода.

Scroll to Top