нема на залиха

SERIOUS MASS 5.45 kg

4,000ден

SERIOUS MASS 5.45 kg

5435 gr.

SERIOUS MASS – ве снабдува со потребните состојки за да можете да кревате уште поголеми тежини и да го постигнете изгледот кој од секогаш го посакувате.
Секоја доза содржи 1250 калории кои, воглавно произлегуваат од протеин, 250 гр. сложени јагленохидрати, 25 витамини и минерали и високо квалитетен протеин од сурутка. Со додавање на: Креатин монохидрат, глутамин, холин и инозитол се овозможува да се оптимизира секој тренинг со голема сила, додека комплетниот витамински и минерален профил го обезбедува вашето тело со состојките кои му се потребни за напорни тренинзи.

GAINER SERIOUS MASS MAKEDONIJA

Категорија Ознаки: ,

SERIOUS MASS 5.45 kg

5435 gr.

SERIOUS MASS – ве снабдува со потребните состојки за да можете да кревате уште поголеми тежини и да го постигнете изгледот кој од секогаш го посакувате.
Секоја доза содржи 1250 калории кои, воглавно произлегуваат од протеин, 250 гр. сложени јагленохидрати, 25 витамини и минерали и високо квалитетен протеин од сурутка. Со додавање на: Креатин монохидрат, глутамин, холин и инозитол се овозможува да се оптимизира секој тренинг со голема сила, додека комплетниот витамински и минерален профил го обезбедува вашето тело со состојките кои му се потребни за напорни тренинзи.

GAINER SERIOUS MASS MAKEDONIJA

Scroll to Top