,

Cell-Tech Creatine

2,000ден

Cell-Tech Creatine

1.1 Kg

Креатинот Cell-Tech е веројатно еден од основните креатини за вежбачите на бодибилдинг. Навистина, овој висококвалитетен креатин во прав има разлика во тоа што е збогатен со јаглехидрати, витамини, минерали и амино киселини.

За да се истакне, брендот MuscleTech иновира и нуди многу интересни производи: Cell-Tech креатинот е еден од нив! Овој креатин монохидрат во прав е идеален за фитнес ентузијасти кои сакаат да добијат маса, бидејќи обезбедува не само 3 g креатин препорачани од студиите, туку и 70 g јаглени хидрати по доза, како и витамин Ц, Б6, Б12, магнезиум, натриум, калиум. , BCAA, таурин и L-аланин.

Најпродаван на пазарот за спортска исхрана, Cell-Tech креатинот е производ по избор за консумирање после тренинг за брзо зголемување на мускулната маса. Креатинот, исто така, помага да се подобрат физичките способности за време на серија кратки, интензивни вежби. Јаглехидратите присутни во формулата помагаат да се подобри задржувањето на креатин во мускулите.

Cell-Tech Creatine Makedonija

Cell-Tech Creatine

1.1 Kg

Креатинот Cell-Tech е веројатно еден од основните креатини за вежбачите на бодибилдинг. Навистина, овој висококвалитетен креатин во прав има разлика во тоа што е збогатен со јаглехидрати, витамини, минерали и амино киселини.

За да се истакне, брендот MuscleTech иновира и нуди многу интересни производи: Cell-Tech креатинот е еден од нив! Овој креатин монохидрат во прав е идеален за фитнес ентузијасти кои сакаат да добијат маса, бидејќи обезбедува не само 3 g креатин препорачани од студиите, туку и 70 g јаглени хидрати по доза, како и витамин Ц, Б6, Б12, магнезиум, натриум, калиум. , BCAA, таурин и L-аланин.

Најпродаван на пазарот за спортска исхрана, Cell-Tech креатинот е производ по избор за консумирање после тренинг за брзо зголемување на мускулната маса. Креатинот, исто така, помага да се подобрат физичките способности за време на серија кратки, интензивни вежби. Јаглехидратите присутни во формулата помагаат да се подобри задржувањето на креатин во мускулите.

Cell-Tech Creatine Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top