,

RAD 140 5mg/80caps

3,200ден

RAD 140 5mg/80caps
RAD140 има исклучително силни анаболни својства. Се користи и како додаток на анаболни-андрогени стероиди (ААС) и како само-администриран агенс. Ги намалува андрогените ефекти на другите андрогени агенси со силно врзување за андрогениот рецептор. Земајќи ги предвид предностите на земањето RAD140, ви овозможува да ја зголемите силата и издржливоста, да го забрзате растот и регенерацијата на мускулната маса. Во моментов е без конкуренција меѓу додатоците за подобрување на перформансите.
Се покажа дека има сличен ефект врз развојот на мускулите како и високите дози на тестостерон. Покрај тоа, овој препарат има посилен анаболен ефект од тестостеронот и има корисен ефект врз регенерацијата на телото.

19 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

RAD 140 5mg/80caps
RAD140 има исклучително силни анаболни својства. Се користи и како додаток на анаболни-андрогени стероиди (ААС) и како само-администриран агенс. Ги намалува андрогените ефекти на другите андрогени агенси со силно врзување за андрогениот рецептор. Земајќи ги предвид предностите на земањето RAD140, ви овозможува да ја зголемите силата и издржливоста, да го забрзате растот и регенерацијата на мускулната маса. Во моментов е без конкуренција меѓу додатоците за подобрување на перформансите.
Се покажа дека има сличен ефект врз развојот на мускулите како и високите дози на тестостерон. Покрај тоа, овој препарат има посилен анаболен ефект од тестостеронот и има корисен ефект врз регенерацијата на телото.

• Го намалува андрогениот ефект на другите андрогени агенси, што се преведува, на пример, во намалување на опаѓањето на косата

• Не ги зголемува ензимите на црниот дроб, што го елиминира ризикот од хепатотоксичност

ви овозможува да стекнете чиста мускулна маса за време на периодот на градење на маса

• Безбедно за панкреасот

• Не се претвора во DHT

• Не го зголемува нивото на естрадиол и пролактин

• Невропротективно дејство

• Поддршка при редукција (согорување на маснотии) без катаболичен ефект врз мускулите

• Може да го користат жени поради малото андрогенизирачко дејство

• Мал ефект на „пумпа“ е корисен за тренирање на сила

• RAD140 може да се комбинира со речиси се

• Поволен безбедносен профил
ДОЗИРАЊЕ
Најдобрите ефекти се постигнуваат со дози од приближно 10 mg/ден, но вреди да се започне со дози од 5 mg/ден. RAD140 има релативно долг полуживот, така што целата доза може да се зема еднаш дневно, наместо да се дели на неколку помали дози. Андрогени ефекти се јавуваат во дози од 3 mg.

RAD 140 5mg/80caps Makedonija

Scroll to Top