, ,

ANIMAL CUTS

3,400ден

21 Луѓе го гледаат овој производ сега!

ANIMAL CUTS 42 пак. (42 Дози)

ANIMAL CUTS – Без разлика дали се подготвувате за натпревар или сакате да постигнете најдобра форма, потребен вие Animal Cuts. Спортистите треба да покажат максимална дефиниција и сепарација на мускулите. Затоа е потребно да се регулира губењето на масти, времето на задржување на водата, тироидната функција, инсулинската чувствителност и тн. Animal Cuts е единствениот производ кој гарантирано ќе ви го овозможи ова. За 21 ден добивате блиску 7400 милиграми од 28 клучни состојки кои гарантирано ќе ги согорат мастите.
– зголемени термогенези
– зголемени липолизи
– зголемен диуретичен ефект
– ја подобрува инсулинската функција
– ја намалува желбата за јагленохидрати
– ги регулира тироидните хормони
– ја зголемува мозочната функција
– ја зголемува енергијата.

Препорачана употреба: 1 пакување  на ден (наутро) на празен стомак или пред тренинг во тек на 3 недели и потоа направете 7-дневна пауза, потоа продолжете уште 3 недели со користење

ANIMAL CUTS MK

Arnold Shop Mk

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top