,

ANIMAL M-STAK

3,400ден

ANIMAL M-STAK благодарение на своите состојки го подобрува анаболизмот преку подобрување на времето на задржување на азотот во крвта, го зголемува усвојувањето на хранливите состојки, подобрување на инсулинската функција, зголемување на протеинската синтеза и намалување на катаболизмот. Природниот анаболен ефект на овој производ доаѓа од способноста директно да влијае на биомеханичните механизми кои го контролираат анаболизмот.

– ја зголемува енергијата,
– го забрзува опоравувањето,
– зголемување на мускулна маса,
– го намалува протеинскиот катаболизам.

18 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории , Ознака:

ANIMAL M-STAK благодарение на своите состојки го подобрува анаболизмот преку подобрување на времето на задржување на азотот во крвта, го зголемува усвојувањето на хранливите состојки, подобрување на инсулинската функција, зголемување на протеинската синтеза и намалување на катаболизмот. Природниот анаболен ефект на овој производ доаѓа од способноста директно да влијае на биомеханичните механизми кои го контролираат анаболизмот.

– ја зголемува енергијата,
– го забрзува опоравувањето,
– зголемување на мускулна маса,
– го намалува протеинскиот катаболизам.

ANIMAL M-STAK MAKEDONIJA

nolimit mk

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top