, , , , , , ,

Genetic Test Ultimate

3,200ден

Genetic Test Ultimate

180 кап.

Генетски тест на GN Laboratories веројатно најекстремниот и најефикасен легален хормонски засилувач што ќе го најдете на пазарот

SUPLEMENTI MK

Тесто Бустер на годината 2013/2014/2015/2016

Високиот мускулен хормон и нивото на слободен тестостерон се зголемуваат.
Намалени нивоа на естроген поради ефективна инхибиција на ароматаза
Повеќе моќ
Повеќе мускулна маса
Помалку вода, повеќе мускулна дефиниција.
Зголемени атлетски и физички перформанси
Побрза и подобра регенерација
Анти-катаболичен ефект
Зголемена потенција
Зголемена сексуална желба
Зголемена потенција и подолга издржливост
Зголемена самодоверба
Здрав и безбеден благодарение на природните состојки.

13 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Genetic Test Ultimate

180 кап.

Генетски тест на GN Laboratories веројатно најекстремниот и најефикасен легален хормонски засилувач што ќе го најдете на пазарот

Тесто Бустер на годината 2013/2014/2015/2016

Високиот мускулен хормон и нивото на слободен тестостерон се зголемуваат.
Намалени нивоа на естроген поради ефективна инхибиција на ароматаза
Повеќе моќ
Повеќе мускулна маса
Помалку вода, повеќе мускулна дефиниција.
Зголемени атлетски и физички перформанси
Побрза и подобра регенерација
Анти-катаболичен ефект
Зголемена потенција
Зголемена сексуална желба
Зголемена потенција и подолга издржливост
Зголемена самодоверба
Здрав и безбеден благодарение на природните состојки.

Што го разликува Genetic Test Ultra од GN Laboratories од другите хормонски бустери?

Па, веројатно најважната разлика помеѓу GN Laboratories Genetic Test Ultra и повеќето други засилувачи на хормони на пазарот е тоа што GN Laboratories Genetic Test навистина функционира. Се разбира, нема да негираме дека има неколку засилувачи на тестостерон кои покажуваат одреден ефект, но овој ефект е обично послаб отколку што би сакале и дефинитивно е послаб од ефектот на генетскиот тест на GN Laboratories. Веројатно се прашувате како е тоа можно, особено затоа што GN Laboratories Gen etic Test Ultra не содржи активна состојка која никогаш досега не била користена во додаток… Одговорот на ова прашање лежи во составот на повеќето други достапни хормонски бустери на пазарот. Дури и ако некои од овие производи во принцип содржат ефективни состојки, активните состојки што ги содржат се или премногу ниски во доза и/или содржат само една или две активни состојки – обично поради трошоци. Генетскиот тест е различен. Содржи голем број на ефективни и докажани состојки во дозите потребни за постигнување максимален ефект.

Синергетската комбинација на овие ефективни активни состојки овозможува максимално зголемување на производството на хормони за градење мускули во телото и нивото на слободните хормони за градење мускули. Ова создава анаболна средина во телото што ја стимулира синтезата на протеини и промовира градење на сила и мускулна маса. Дополнително, зголемените нивоа на хормони за градење мускули ги промовираат и подобруваат физичките перформанси, како и подобро и побрзо закрепнување после вежбање, истовремено спротивставувајќи се на катаболичкото губење на мускулите за време на диета и претренирање поради прекумерни напори за вежбање.

За разлика од повеќето други засилувачи на хормони на пазарот, GN Laboratories Genetic Test Ultra содржи ефикасен инхибитор на ароматаза кој ја инхибира конверзијата на хормоните за градење мускули во естроген, покрај ефективни состојки кои го зголемуваат сопственото производство на хормони за градење мускули. Оваа инхибиција на конверзијата на хормоните за градење мускули во естроген станува сè поважна колку што се повисоки нивоата на хормоните за градење мускули во телото, бидејќи нивото на естроген расте пропорционално со нивото на хормоните за градење мускули. Естрогенот има различни несакани нуспојави кои се движат од задржување на вода, што може да доведе до надуен изглед, до зголемено складирање маснотии, до развој на гинекомастија (развој на испакнување на женските гради кај мажите) – корисниците на стероиди можат да ви кажат нешто или два за ова. Со генетскиот тест на GN Laboratories можете почесто и поинтензивно да тренирате, што резултира со зголемен мускулен раст. Кога користите GN Laboratories Genetic Test Ultra, ништо нема да ве спречи и висорамнините ќе бидат минато. Веќе не дозволувајте вашето природно производство на хормони за градење мускули да одлучува за вашиот успех или неуспех во теретана, туку започнете со натпреварот со GN Laboratories Genetic Test Ultra.

Зошто примарниот машки хормон за градење мускули е толку важен?

Примарниот машки хормон за градење мускули е хормон кој врши голем број важни функции во човечкото тело. Покрај неговата функција како примарен машки полов хормон одговорен за одржување на потенцијата, примарниот машки хормон за градење мускули е еден од најважните, ако не и најважниот, хормон за градење мускулна маса и сила, како и за опоравување после вежбање. Со други зборови, без доволно количество на хормони за градење мускули, не е возможен ниту активен сексуален живот, ниту значителен раст на мускулите.

Колку е повисоко нивото на хормоните за градење мускули, толку побрзо телото може да изгради мускули и сила. Покрај ова, повисоките нивоа на хормони за градење мускули се синоним за зголемени сексуални перформанси и сексуална желба. Понатаму, хормоните за градење мускули промовираат физичко закрепнување по интензивен физички напор, како што е напорно вежбање во теретана. Но, тоа не е се. Хормонот за градење мускули, исто така, има таканаречен ефект на прераспределба на хранливи материи, што значи дека телото преференцијално користи протеини и јаглени хидрати обезбедени преку исхраната за да изгради мускулно ткиво наместо телесните масти.

За возврат, недостаток на хормони за градење мускули може да доведе до депресија, губење на мускулите, намалена густина на коските, полоша целокупна благосостојба и многу други проблеми. Намалените нивоа на хормони за градење мускули, исто така, резултираат со зголемено ниво на кортизол, кој промовира распаѓање на мускулите и складирање на маснотии.

За жал, природните нивоа на хормони за градење мускули во телото се предмет на силни флуктуации и, кај многу спортисти, се значително под нивото кое би било неопходно за задоволителен мускулен раст. Овој проблем се влошува со фактот дека сопствените нивоа на хормони за градење мускули во телото постојано опаѓаат од 25-годишна возраст и веќе може да бидат толку ниски на возраст од 40 години што всушност би била неопходна терапијата за замена на хормони за да се спротивстави на губењето на мускулите и да се намали општо чувство на благосостојба.

Многу бодибилдери и спортисти за сила користат синтетички произведени хормони за градење мускули или други анаболни стероиди за да го започнат својот мускулен раст, како и нивните атлетски перформанси, што може да функционира на краток рок, но носи нови проблеми на подолг рок. Од една страна, овие синтетички стероиди имаат различни потенцијално опасни несакани ефекти, а од друга страна, тие го потиснуваат природното производство на хормони за градење мускули во телото, што резултира со тоа што телото повеќе не произведува сопствени хормони за градење мускули. откако овие агенси се прекинати. Иако во повеќето случаи оваа супресија е реверзибилна по одредено време, понекогаш може да дојде до трајно намалување на сопственото производство на хормони за градење мускули во телото.

Но, за среќа, реалноста не е толку мрачна како што може да изгледа на прв поглед. Има излез: хормонски бустери, кои го зголемуваат сопственото производство на хормони за градење мускули со помош на природни и безопасни активни состојки, без да имаат трајно негативно влијание врз производството на хормони како стероидите. За жал, повеќето од таканаречените хормонски бустери достапни на пазарот навистина не го заслужуваат ова име, бидејќи имаат само минимално или никакво влијание врз природните нивоа на хормони за градење мускули во телото. Оваа прилично незадоволителна состојба не инспирираше да развиеме хормонски засилувач кој навистина го заслужува своето име. Резултатот од нашите напори е Генетски тест, веројатно најмоќниот и најефикасниот законски засилувач на хормони што може да го купите вашите тешко заработени пари.

Што го прави Genetic Test Ultra од GN Laboratories толку ефикасен?

Тајната на енормно моќниот ефект на GN Laboratories Genetic Test Ultra лежи во неговата прецизна синергетска комбинација на ефективни состојки. Синергетскиот во овој контекст не значи ништо друго освен дека комбинираниот ефект на состојките е значително посилен од збирот на поединечните ефекти, бидејќи ефектите на состојките се зајакнуваат еден со друг. Со други зборови, тоа не е 1 + 1 = 2 туку 1 + 1 = 3! Генетскиот тест на GN Laboratories содржи само ефективни состојки чии ефекти се поддржани од научни студии и кои веќе се докажале како индивидуални активни состојки. За разлика од многу други производители, ние не користиме минимални симболични количини на овие активни состојки, туку само дози кои се доволно високи за да имаат максимален ефект.

Овие активни состојки ги развиваат своите ефекти преку различни физиолошки патишта, обезбедувајќи максимален ефект. Како резултат на тоа, GN Laboratories Genetic Test Ultra ги зголемува вкупните нивоа на хормони за градење мускули и нивоата на слободните активни хормони за градење мускули на максимално ниво што е можно со помош на природни и безопасни активни состојки. За разлика од синтетичките анаболни стероиди, Генетскиот тест не го нарушува сопственото производство на хормони за градење мускули, дури и по продолжена употреба, така што нема ризик од опаѓање и потиснување на природното производство на хормони за градење мускули по прекинот. Покрај тоа, за разлика од анаболните стероиди и прохормоните, Genetic Test Ultra е безопасен за здравјето и целосно безопасен.

Матрица на активна состојка на генетски тест

Tribulus Terrestris
Фадогија Агрестис
Туркестерон
Ацетил-L-цистеин
Мака во прав
ZMA (витамин Б6, магнезиум, цинк цитрат)

Зошто е толку важно намалувањето на нивото на естроген?

Одредени хормони за градење мускули се претвораат во естроген во човечкото тело преку ензимот ароматаза. Колку е поголемо зголемувањето на нивото на хормонот за градење мускули, толку е поголемо зголемувањето на нивото на естроген. Зголемените нивоа на естроген имаат цела низа на несакани несакани ефекти, кои вклучуваат задржување на водата што ќе направи вашите мускули да изгледаат меки и сунѓерести.

Дополнително на ова, естрогенот го промовира таложењето на телесните масти, а дури и малите зголемувања на нивото на естроген може да предизвикаат развој на гинекомастија (растење на женските гради кај мажи) кај чувствителни индивидуи.

Во исто време, покачените нивоа на естроген за време на фазата на прекин (PCT) по употреба на хормонски додатоци и анаболни стероиди го забавуваат обновувањето на потиснато ендогено производство на хормони за градење мускули, бидејќи естрогенот, сличен на вештачките или природните андрогени агенси, може да го инхибира ендогено производство на хормони за градење мускули.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris е растение кое со векови се користи во областа на индиската традиционална медицина за лекување на сексуални проблеми. Во областа на спортските додатоци, екстрактите Tribulus Terrestris се користат повеќе од една деценија за да го зголемат производството на хормони за градење мускули и милиони задоволни клиенти, како и научните истражувања (7) можат да ги потврдат позитивните ефекти врз производството на хормони за градење мускули и раст на мускулите. Tribulus Terrestris е најстарата и најдобро докажана активна состојка за стимулирање на производството на хормони за градење мускули и фактот дека Tribulus и денес е најпродаваната активна состојка за оваа област на употреба зборува за нејзината ефикасност.

Ефектите на Tribulus Terrestris вклучуваат зголемување на нивото на лутеинизирачкиот хормон, кој им сигнализира на тестисите да ослободуваат хормони за градење мускули. Дополнително на ова, постојат анегдотски извештаи од корисници и научни истражувања кои укажуваат дека Tribulus Terrestris може да ја подобри еректилната функција, како и да поседува афродизијачки ефекти (5, 6). Покрај неговите ефекти врз потенцијата и производството на хормони за градење мускули, Tribulus Terrestris има позитивни ефекти врз расположението и може да го намали нивото на холестерол и крвниот притисок, како и да го поддржи имунолошкиот систем.

Фадогија Агрестис

Fadogia Agrestis, африканско грмушко растение, традиционално се користи поради неговите антипиретик и афродизијак. Научните студии, особено во Нигерија, сугерираат дека растението може да го зголеми нивото на тестостерон. Зголеменото ниво на тестостерон е од суштинско значење за бројни телесни функции, како што се растот на косата, јачината на коските, развојот на мускулите и формирањето на крв. Тестостеронот влијае и на психолошката состојба и либидото. Така, Fadogia Agrestis нуди ветувачка природна опција за зголемување на нивото на тестостерон и придружните придобивки.

Туркестерон

Туркестеронот, извлечен од растението Ajuga Turkestanica, кое потекнува од Централна Азија, делува како природна заштита од инсекти. Овој екдистероид, кој ретко се наоѓа во растенијата, но често се наоѓа кај инсектите, може да има анаболни ефекти во човечкото тело, според студијата на Слободниот универзитет во Берлин. Сепак, студијата истражувала поврзан фитоецидистероид, екдистерон, и покажала дека предизвикува зголемување на силата кога се зема во текот на десет недели. Врз основа на овие резултати, екдистеронот беше препорачан за вклучување во листата на забранети супстанции во спортот.

Мака во прав

Растението Мака потекнува од високите надморски височини на перуанските Анди и таму се користи како лековито растение повеќе од 2000 години. Коренот на растението Мака, кој се користи за производство на екстракти од прав Мака, е богат со важни хранливи материи и супстанции слични на хормони.

Научните истражувања и безброј сведоштва од задоволни корисници покажуваат дека прашокот Мака, кога се зема орално, може да го зголеми нивото на хормоните за градење мускули (8, 9), како и да ја зголеми потенцијата и сексуалната желба. Кај луѓето, забележано е двојно зголемување на бројот на сперматозоиди по само 2 недели, а глодарите на кои им била дадена Мака имале во просек три пати повеќе секс од глодарите на кои не им била дадена Мака.

Студијата спроведена со спортисти, исто така, покажа дека прашокот Мака значително го подобрува времето на растојание од 40 километри кај обучени велосипедисти, при што испитаниците истовремено пријавиле значително зголемување на сексуалната желба (10).

Комплексот ZincMa

Комплексот ZincMa е комбинација од прецизни количини на витамин Б6 (5,25 mg), магнезиум (216 mg) и цинк цитрат (11,8 mg). Научното истражување покажа дека земањето ZMA во период од 8 недели кај обучени фудбалери резултирало со просечно 33,5% зголемување на нивото на хормоните за градење мускули (13). Покрај тоа, забележано е значително зголемување на нивото на ИГФ-1 и мускулната сила.

Кој може да има корист од употребата на генетски тест?

Во принцип, секој што сака да ги зголеми своите атлетски перформанси и сила, да го забрза градењето на мускулите и да ја подобри способноста за регенерација, може да има корист од зголемувањето на сопствените нивоа на хормони за градење мускули во телото што ги носи Genetic Test Ultra. Генетскиот тест ќе ви помогне да го подигнете вашиот атлетски напредок на сосема ново ниво.

Ако сте напорна диета со строго ограничен внес на калории, Генетскиот тест може да ви помогне да го намалите или целосно да го спречите катаболичното губење на мускулите што често ја придружува диетата, бидејќи хормоните за градење мускули можат да ја трансформираат катаболичката средина во анаболична средина погодна за градење мускули. Меѓу другото, тоа се должи на фактот што примарниот машки хормон за градење мускули може значително да го намали нивото на катаболичкиот хормон кортизол, кој се лачи во поголема мера во стресни ситуации и за време на строга диета.

Бидејќи сопственото производство на хормони за градење мускули во телото продолжува да опаѓа од 25-годишна возраст, Genetic Test Ultra е исто така идеален додаток за сите спортисти од средината на 30-тите па наваму кои не сакаат да се смират со ниските нивоа на градење мускули. хормони и сите поврзани ограничувања и сакаат да го вратат на вистинскиот пат нивното природно производство на хормони за градење мускули.

Сепак, корисниците на анаболни стероиди и прохормони исто така можат да имаат корист од Генетскиот тест. Овие соединенија го потиснуваат сопственото производство на хормони за градење мускули, што значи дека телото повеќе не произведува свој примарен машки хормон за градење мускули откако овие активни состојки ќе се прекинат. Во оваа ситуација, Genetic Test Ultra може да помогне брзо да се врати сопственото производство на хормони за градење мускули и на тој начин да се спротивстави на губењето на мускулите и можните проблеми со потенцијата по прекинот на анаболни стероиди или прохормони.

Последно, но не и најмалку важно, не треба да се спомене дека секој кој сака да ги зголеми своите сексуални перформанси, потенција и сексуална желба, секако, може да има корист и од Genetic Test Ultra. На крајот на краиштата, тестостеронот е примарен машки полов хормон и затоа повеќе од овој хормон значи подобра сексуална функција, како што ќе потврди секој кој некогаш користел анаболни стероиди.

Гаранција за квалитет на GN Laboratories

Ги користиме само најчистите и најквалитетните состојки што ги нуди пазарот. Со цел да ви гарантираме постојан, највисок квалитет на сите наши производи, секој од нашите производи редовно се тестира во лабораторија за чистотата и квалитетот на сите негови состојки.

Земете 3 капсули наутро и 3 капсули попладне или пред тренинг со 250 ml вода. Земете го овој производ на празен стомак или најмалку 30 минути по оброкот. Користете го овој производ континуирано до 8 недели, проследено со двонеделна пауза.

 

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top