,

Pharma X Alchemist 360g DMAA

3,200ден

Pharma X Alchemist 360g DMAA

Pharma X Alchemist 360g DMAA е до 3 од најмоќните стимуланси во еден пред тренинг!

Pharma X Alchemist 360g DMAA е додаток пред тренинг со стимулирачки ефект. Неговото ефикасно дејство е обезбедено со висока доза на стимуланси, што ќе ви овозможи да имате хардкор тренинг. Додатокот има и голем додаток на пумпери дури 1000 mg агматин! Ова е едно од најсеопфатните решенија на пазарот пред вежбање!
Pharma X Alchemist 360g DMAA е:

Силна стимулација,
Висока доза на стимуланси!
Моќна мускулна пумпа,
Зголемување на енергијата и издржливоста,
Комбинација од состојки за напредните!

Пред-тренинг со пеколен моќен состав кој ќе го задоволи секој стимулативен фанатик. Комбинација на DMAA, DMHA и две форми на јохимбин во една конзерва!
Активните состојки содржани во Алхемичар:
1 порција, 12 грама:
AAKG – 2550 mg – е форма на аргинин со продолжено времетраење на дејство. Го стимулира производството на азотен оксид во телото, давајќи чувство на моќна мускулна пумпа. AAKG е одличен за поддршка на вежбање, овозможувајќи ви да го подобрите вашето искуство со вежбање. Вазодилатација, исто така, ќе го поддржи растот на мускулната маса и ќе ја забрза регенерацијата.

Бета-аланин – 2400 mg – е додаток кој ќе се грижи за вашата мускулна издржливост. Бета-аланин ја зголемува количината на карнозин во мускулите. Тој е одговорен за издржливоста на мускулите, но има и антиоксидативно дејство. Карнозинот им овозможува на вашите мускули да работат подолг временски период, што се претвора во ефективно вежбање.

Таурин – 1000 mg – спаѓа во групата на амино киселини со специфични ефекти. Тауринот ги контролира енергетските процеси во телото, што придонесува за подобро искористување на енергијата. Неговото дејство ја одржува мускулната активност и ја подобрува функцијата на нервниот систем. Тауринот има антикатаболички и анаболни ефекти.

Л-тирозин – 1000 mg – амино киселина со ноотропно дејство, која се грижи за вашата концентрација. Тирозин ви овозможува да се концентрирате повеќе. Кога одите на тренинг, ќе почувствувате подобар фокус, што ја зголемува ефикасноста на вашиот напор. Покрај тоа, тирозин ги регулира енергетските процеси поврзани со функцијата на тироидната жлезда.

Бетаин – 1000 mg – е состојка која ќе се грижи за нивото на вашата енергија, но и повеќе од тоа. Има својства за стимулирање на азотен оксид, што се претвора во подобро чувство на мускулна пумпа. Бетаинот е исто така прекурсор на креатин. Овозможува поголема синтеза на креатин во мускулите, што ги подобрува перформансите на вежбањето.

Агматин – 1000 mg – состојка со повеќе задачи што лесно се гледа во додатоците пред тренинг. Агматинот првенствено делува како не-засилувач. Неговото дејство совршено го интензивира процесот на синтеза на азотен оксид. Агматинот има и ноотропно дејство и ја зголемува издржливоста на мускулите.

Екстракт од корен од репка – 1000 mg – состојка што обезбедува нитрати, чие дејство силно ги шири крвните садови. Екстрактот од коренот на репка се користи за зголемување на мускулните пумпи. Нејзиното дејство помага и да се зголеми времетраењето на вежбањето на мускулите.

Кофеин – 275 mg – основен стимуланс кој е стимулативна основа за многу агенси. Кофеинот го инхибира чувството на замор и му овозможува на нервниот систем да остане активен. Во научните студии, се покажа дека кофеинот има и термогени и ергогени функции. Ова значи дека е од помош во градењето на издржливост.

Л-холин битартрат – 250 mg – холин ја игра улогата на ноотропна супстанција. Неговото дејство одлично влијае на функцијата на мозокот, како и на целиот нервен систем. Тоа ќе ви овозможи подобро да се фокусирате на вашиот тренинг, да се концентрирате на вашите перформанси. Покрај тоа, холинот ќе го забрза процесот на закрепнување.

Екстракт од горчлив портокал – 150 mg – стандардизиран до 6% синефрин – 9 mg – Синефрин има слични ефекти на ефедрин. Овозможува значителна концентрација на енергија, што пак значително го зголемува интензитетот на тренингот. Има термогено дејство и го зголемува искористувањето на енергијата од мастите.

Екстракт од семе од какао – 150 mg – стандардизиран до 20% теобромин – 30 mg – теоброминот има слични ефекти на кофеинот. Исто така, има ефект врз кардиоваскуларната функција што се претвора во кардиоваскуларна ефикасност. Теоброминот е исто така добар ноотроп.

Витамин Ц – 100 mg – има силно антиоксидантно дејство и го штити организмот од инфекции. Витаминот Ц ја поттикнува синтезата на колаген, се грижи за вашите зглобови. Понатаму, дејството на витаминот Ц го зајакнува циркулаторниот систем, што е особено важно за време на интензивниот тренинг.

Екстракт од Schisandra Chinensis – 100 mg – содржи 5% шисандрин – 5 mg – екстрактот од кинеска цитронела има адаптогено дејство. Се покажа дека употребата на екстрактот пред вежбање значително ја подобрува мускулната издржливост. Дополнително, кинеската цитронела ќе го оптимизира користењето на гликозата за време на вежбањето со спречување на флуктуации на шеќерот во крвта.

Hordenine HCL – 100 mg – спаѓа во групата на стимуланси со стимулирачки и термогени ефекти. Хорденин доста често се користи во согорувачи на маснотии. Хорденин го зголемува производството на норадреналин, што се преведува во значителна стимулација на нервниот систем да работи.

1,3-Диметиламиламин – 50 mg – DMAA исто така познат како гераниум е моќен стимуланс. DMAA најчесто се користи како моќен стимуланс кој дава значителен енергетски удар. Герамин силно го стимулира нервниот систем да работи, овозможувајќи ни да извршиме многу интензивен тренинг. Оптималната доза на герамин има ноотропски ефект што ви овозможува силно да се концентрирате на тренингот.

2-Аминоизохептан – 50 mg – познат како DMHA е супстанца која е наменета да го замени DMAA со силен стимулативен ефект. Многу луѓе истакнуваат дека DMHA е многу сличен на ефектите на герамин, кој може успешно да се користи како поддршка пред тренинг. DMHA силно го стимулира, го забрзува метаболизмот и му овозможува на телото да ги користи резервите на маснотии. DMHA исто така го подобрува вашето расположение, ви дава позитивна атмосфера, што е одлично пред вежбање.

Хигенамин HCL – 50 mg – хиганемат силно влијае на количината на невротрансмитери во телото, што се манифестира со силна стимулација. Неговото дејство го зголемува нивото на катехоламини како адреналин и норадреналин. Супстанцијата дава голем поттик на енергија, го зголемува нивото на концентрација и ја зголемува будноста.

Synephrine HCL – 30 mg – чистиот синефрин совршено ја надополнува термогената мешавина на додатокот. Нејзиното дејство е слично на она на чистиот ефедрин. Овозможува многу поинтензивно вежбање, ги зголемува перформансите, силно го стимулира дејството.

Јохимбин HCL – 5 mg – припаѓа на алкалоиди со стимулирачки и термогенски ефект. Јохимбинот го интензивира ефектот на согорување на мастите, но исто така силно влијае на невротрансмитерите. Во спортската суплементација, сега се повеќе ги придружува додатоците пред тренинг како стимуланс. Совршено функционира пред вежбање, зголемувајќи ја потрошувачката на енергија.

Rauwolfia Vomitoria – 2 mg – содржи 90% алфа јохимбин – 1,8 mg – моментално најсилната форма на јохимбин што дава моментален ефект. Специфичната сензација е значително подобрување на вентилациската функција на телото. Може да почувствувате наизменична студ и топлина што ги чисти вашите синуси. Само мала доза ќе го однесе вашиот тренинг на сосема ново ниво на интензитет.
Дозирање: 1 порција, 12 грама 30 минути пред тренингот.

15 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Pharma X Alchemist 360g DMAA

Pharma X Alchemist 360g DMAA е до 3 од најмоќните стимуланси во еден пред тренинг!

Pharma X Alchemist 360g DMAA е додаток пред тренинг со стимулирачки ефект. Неговото ефикасно дејство е обезбедено со висока доза на стимуланси, што ќе ви овозможи да имате хардкор тренинг. Додатокот има и голем додаток на пумпери дури 1000 mg агматин! Ова е едно од најсеопфатните решенија на пазарот пред вежбање!
Pharma X Alchemist 360g DMAA е:

Силна стимулација,
Висока доза на стимуланси!
Моќна мускулна пумпа,
Зголемување на енергијата и издржливоста,
Комбинација од состојки за напредните!

Пред-тренинг со пеколен моќен состав кој ќе го задоволи секој стимулативен фанатик. Комбинација на DMAA, DMHA и две форми на јохимбин во една конзерва!
Активните состојки содржани во Алхемичар:
1 порција, 12 грама:
AAKG – 2550 mg – е форма на аргинин со продолжено времетраење на дејство. Го стимулира производството на азотен оксид во телото, давајќи чувство на моќна мускулна пумпа. AAKG е одличен за поддршка на вежбање, овозможувајќи ви да го подобрите вашето искуство со вежбање. Вазодилатација, исто така, ќе го поддржи растот на мускулната маса и ќе ја забрза регенерацијата.

Бета-аланин – 2400 mg – е додаток кој ќе се грижи за вашата мускулна издржливост. Бета-аланин ја зголемува количината на карнозин во мускулите. Тој е одговорен за издржливоста на мускулите, но има и антиоксидативно дејство. Карнозинот им овозможува на вашите мускули да работат подолг временски период, што се претвора во ефективно вежбање.

Таурин – 1000 mg – спаѓа во групата на амино киселини со специфични ефекти. Тауринот ги контролира енергетските процеси во телото, што придонесува за подобро искористување на енергијата. Неговото дејство ја одржува мускулната активност и ја подобрува функцијата на нервниот систем. Тауринот има антикатаболички и анаболни ефекти.

Л-тирозин – 1000 mg – амино киселина со ноотропно дејство, која се грижи за вашата концентрација. Тирозин ви овозможува да се концентрирате повеќе. Кога одите на тренинг, ќе почувствувате подобар фокус, што ја зголемува ефикасноста на вашиот напор. Покрај тоа, тирозин ги регулира енергетските процеси поврзани со функцијата на тироидната жлезда.

Бетаин – 1000 mg – е состојка која ќе се грижи за нивото на вашата енергија, но и повеќе од тоа. Има својства за стимулирање на азотен оксид, што се претвора во подобро чувство на мускулна пумпа. Бетаинот е исто така прекурсор на креатин. Овозможува поголема синтеза на креатин во мускулите, што ги подобрува перформансите на вежбањето.

Агматин – 1000 mg – состојка со повеќе задачи што лесно се гледа во додатоците пред тренинг. Агматинот првенствено делува како не-засилувач. Неговото дејство совршено го интензивира процесот на синтеза на азотен оксид. Агматинот има и ноотропно дејство и ја зголемува издржливоста на мускулите.

Екстракт од корен од репка – 1000 mg – состојка што обезбедува нитрати, чие дејство силно ги шири крвните садови. Екстрактот од коренот на репка се користи за зголемување на мускулните пумпи. Нејзиното дејство помага и да се зголеми времетраењето на вежбањето на мускулите.

Кофеин – 275 mg – основен стимуланс кој е стимулативна основа за многу агенси. Кофеинот го инхибира чувството на замор и му овозможува на нервниот систем да остане активен. Во научните студии, се покажа дека кофеинот има и термогени и ергогени функции. Ова значи дека е од помош во градењето на издржливост.

Л-холин битартрат – 250 mg – холин ја игра улогата на ноотропна супстанција. Неговото дејство одлично влијае на функцијата на мозокот, како и на целиот нервен систем. Тоа ќе ви овозможи подобро да се фокусирате на вашиот тренинг, да се концентрирате на вашите перформанси. Покрај тоа, холинот ќе го забрза процесот на закрепнување.

Екстракт од горчлив портокал – 150 mg – стандардизиран до 6% синефрин – 9 mg – Синефрин има слични ефекти на ефедрин. Овозможува значителна концентрација на енергија, што пак значително го зголемува интензитетот на тренингот. Има термогено дејство и го зголемува искористувањето на енергијата од мастите.

Екстракт од семе од какао – 150 mg – стандардизиран до 20% теобромин – 30 mg – теоброминот има слични ефекти на кофеинот. Исто така, има ефект врз кардиоваскуларната функција што се претвора во кардиоваскуларна ефикасност. Теоброминот е исто така добар ноотроп.

Витамин Ц – 100 mg – има силно антиоксидантно дејство и го штити организмот од инфекции. Витаминот Ц ја поттикнува синтезата на колаген, се грижи за вашите зглобови. Понатаму, дејството на витаминот Ц го зајакнува циркулаторниот систем, што е особено важно за време на интензивниот тренинг.

Екстракт од Schisandra Chinensis – 100 mg – содржи 5% шисандрин – 5 mg – екстрактот од кинеска цитронела има адаптогено дејство. Се покажа дека употребата на екстрактот пред вежбање значително ја подобрува мускулната издржливост. Дополнително, кинеската цитронела ќе го оптимизира користењето на гликозата за време на вежбањето со спречување на флуктуации на шеќерот во крвта.

Hordenine HCL – 100 mg – спаѓа во групата на стимуланси со стимулирачки и термогени ефекти. Хорденин доста често се користи во согорувачи на маснотии. Хорденин го зголемува производството на норадреналин, што се преведува во значителна стимулација на нервниот систем да работи.

1,3-Диметиламиламин – 50 mg – DMAA исто така познат како гераниум е моќен стимуланс. DMAA најчесто се користи како моќен стимуланс кој дава значителен енергетски удар. Герамин силно го стимулира нервниот систем да работи, овозможувајќи ни да извршиме многу интензивен тренинг. Оптималната доза на герамин има ноотропски ефект што ви овозможува силно да се концентрирате на тренингот.

2-Аминоизохептан – 50 mg – познат како DMHA е супстанца која е наменета да го замени DMAA со силен стимулативен ефект. Многу луѓе истакнуваат дека DMHA е многу сличен на ефектите на герамин, кој може успешно да се користи како поддршка пред тренинг. DMHA силно го стимулира, го забрзува метаболизмот и му овозможува на телото да ги користи резервите на маснотии. DMHA исто така го подобрува вашето расположение, ви дава позитивна атмосфера, што е одлично пред вежбање.

Хигенамин HCL – 50 mg – хиганемат силно влијае на количината на невротрансмитери во телото, што се манифестира со силна стимулација. Неговото дејство го зголемува нивото на катехоламини како адреналин и норадреналин. Супстанцијата дава голем поттик на енергија, го зголемува нивото на концентрација и ја зголемува будноста.

Synephrine HCL – 30 mg – чистиот синефрин совршено ја надополнува термогената мешавина на додатокот. Нејзиното дејство е слично на она на чистиот ефедрин. Овозможува многу поинтензивно вежбање, ги зголемува перформансите, силно го стимулира дејството.

Јохимбин HCL – 5 mg – припаѓа на алкалоиди со стимулирачки и термогенски ефект. Јохимбинот го интензивира ефектот на согорување на мастите, но исто така силно влијае на невротрансмитерите. Во спортската суплементација, сега се повеќе ги придружува додатоците пред тренинг како стимуланс. Совршено функционира пред вежбање, зголемувајќи ја потрошувачката на енергија.

Rauwolfia Vomitoria – 2 mg – содржи 90% алфа јохимбин – 1,8 mg – моментално најсилната форма на јохимбин што дава моментален ефект. Специфичната сензација е значително подобрување на вентилациската функција на телото. Може да почувствувате наизменична студ и топлина што ги чисти вашите синуси. Само мала доза ќе го однесе вашиот тренинг на сосема ново ниво на интензитет.
Дозирање: 1 порција, 12 грама 30 минути пред тренингот.

Scroll to Top