,

Nitro Tech Whey Protein

4,000ден

Protein Muscletech Nitro Tech
(1.8 Kg) 40 Дози

Изолат од сурутка и пептиди како примарен извор
Создава 70% повеќе слаби мускули од обичната сурутка
Супериорен во однос на другите формули за протеин од сурутка
Го засилува закрепнувањето, перформансите и силата
Оригиналната револуционерна најмоќна протеинска формула која пакува повеќе мускули и создава повеќе сила отколку обичниот протеин од сурутка!

Протеинот од сурутка во NITRO-TECH се добива првенствено од пептиди од сурутка и изолат од сурутка – два од најчистите и најчистите достапни извори на протеини. Користењето на овие протеини на дневна основа е од витално значење за да се помогне да се зголеми синтезата на мускулните протеини за поголема големина и сила на мускулите.
NITRO-TECH е исто така подобрена со најпроучената форма или креатин за уште подобри придобивки во мускулите и силата.

21 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Product total
Options total
Grand total

Nitro Tech Whey Protein
(1.8 Kg) 40 Дози

Изолат од сурутка и пептиди како примарен извор
Создава 70% повеќе слаби мускули од обичната сурутка
Супериорен во однос на другите формули за протеин од сурутка
Го засилува закрепнувањето, перформансите и силата
Оригиналната револуционерна најмоќна протеинска формула која пакува повеќе мускули и создава повеќе сила отколку обичниот протеин од сурутка!

Протеинот од сурутка во NITRO-TECH се добива првенствено од пептиди од сурутка и изолат од сурутка – два од најчистите и најчистите достапни извори на протеини. Користењето на овие протеини на дневна основа е од витално значење за да се помогне да се зголеми синтезата на мускулните протеини за поголема големина и сила на мускулите.
NITRO-TECH е исто така подобрена со најпроучената форма или креатин за уште подобри придобивки во мускулите и силата.

Ултра-чиста протеинска формула
Една топка Nitro-Tech содржи 30 g протеини, првенствено од пептиди од протеин од сурутка и изолат од сурутка, со само 3 g јаглехидрати и 2,5 g масти! Повеќето протеински прашоци даваат значително помалку протеини по топка, додека некои протеински формули се полни со масти и јаглехидрати. Протеинот од сурутка во Nitro-Tech е филтриран со помош на технологија за повеќефазна филтрација за помалку масти, лактоза и нечистотии од поевтините извори на протеини.

Изградете поголема сила од обичниот протеин од сурутка
Секоја топка Nitro-Tech содржи истражувачки докажана доза (3 g) креатин монохидрат. Комбинирани во Nitro-Tech, протеинот од сурутка и креатинот создаваат поголема сила од обичниот протеин од сурутка. Во една студија, субјектите кои ја користеа комбинацијата на сурутка/креатин во Nitro-Tech го зголемија максималниот печат на клупа за 1 повторување за 34 lbs, во споредба со само 14 lbs. за субјекти кои користат редовен протеин од сурутка.

Предложена употреба
Измешајте 1 порција (1 топка) во 180 ml или 2 порции (2 топки) во 360 ml ладна вода или обезмастено млеко во чаша или шејкер. Користете помеѓу главните оброци, а исто така и пред и после вежбање. Пијте 8 до 10 чаши вода дневно. За максимални резултати, консумирајте 4 топки Nitro-Tech дневно најмалку 6 недели.

Protein Muscletech Nitro Tech Makedonija

Provit mk

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top