, ,

ANIMAL STAK

3,400ден

ANIMAL STAK

ANIMAL STAK – e eдинствен испробан производ кој по природен пат ја зголемува способноста на телото да произведува анаболни хормони. Секое паковање од овој производ содржи ефективна доза од докажани состојки, направени да ви помогнат природно да ги подобрите способностите на вашето тело за продукција на анаболни хормони. ANIMAL STAK исто така вклучува ДХТ блокери и му помага на вашето тело со заштита од конверција на тестостеронот.
– природни анаболни стероли
– зголемена мускулна маса
– акумулација на мускулна маса без масти
– акумулација на чиста мускулна маса
– ја истакнува енергијата
– го забрзува закрепнувањето на организмот
– ја зголемува протеинската синтеза
– го намалува протеинскиот катаболизам.

ANIMAL STAK MAKEDONIJA

ANIMAL STAK

ANIMAL STAK – e eдинствен испробан производ кој по природен пат ја зголемува способноста на телото да произведува анаболни хормони. Секое паковање од овој производ содржи ефективна доза од докажани состојки, направени да ви помогнат природно да ги подобрите способностите на вашето тело за продукција на анаболни хормони. ANIMAL STAK исто така вклучува ДХТ блокери и му помага на вашето тело со заштита од конверција на тестостеронот.
– природни анаболни стероли
– зголемена мускулна маса
– акумулација на мускулна маса без масти
– акумулација на чиста мускулна маса
– ја истакнува енергијата
– го забрзува закрепнувањето на организмот
– ја зголемува протеинската синтеза
– го намалува протеинскиот катаболизам.

ANIMAL STAK MAKEDONIJA

Supplementi MK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top