, , ,

Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA

3,500ден

Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA
хардкор PRE-WORKOUT
Во светот на тренинзите, наоѓањето на совршен додаток пред тренинг може да биде многу тешко. Покрај тоа, секој од нас реагира малку поинаку на состојките содржани во производите. Не се работи само за добивање на енергетски поттик пред да одите во теретана; се работи за наоѓање производ кој ќе ги подигне вашите тренинзи на сосема ново ниво. Ако очекувате постојана енергија, фокус и неверојатни перформанси, не гледајте понатаму! Имаме Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA пред тренинг за вас!

4 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA
хардкор PRE-WORKOUT
Во светот на тренинзите, наоѓањето на совршен додаток пред тренинг може да биде многу тешко. Покрај тоа, секој од нас реагира малку поинаку на состојките содржани во производите. Не се работи само за добивање на енергетски поттик пред да одите во теретана; се работи за наоѓање производ кој ќе ги подигне вашите тренинзи на сосема ново ниво. Ако очекувате постојана енергија, фокус и неверојатни перформанси, не гледајте понатаму! Имаме Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA пред тренинг за вас!

Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA не е обичен додаток пред тренинг; е внимателно направена формула дизајнирана да ги помести вашите граници и да го отклучи вашиот вистински потенцијал.

Како функционира Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA пред тренинг?
Неспоредливо зголемување на енергијата: Кога се подготвувате за интензивен тренинг, енергијата е вашиот најдобар пријател. Skull Labs Angel Dust 270g v 2.0 USA обезбедува експлозивно засилување на енергијата што ќе ви овозможи да вежбате со неверојатен интензитет.
Фокус на ниво на ласер: Клучен елемент за успешен тренинг е одржувањето на фокусот. Овој додаток пред вежбање го зголемува вашиот фокус, овозможувајќи ви да останете затворени во зоната за вежбање.
Подобрена јачина: Една од карактеристиките на овој производ е неговата способност да ја зголеми силата. Ќе забележите дека ги кршите вашите граници и достигнувате нови лични рекорди. Бидете подготвени бројот на повторувања во серијата значително да се зголеми.
Максимална пумпа: Постигнувањето на максимална мускулна пумпа ви овозможува да почувствувате целосно задоволство од вашиот тренинг. Вашите мускули ќе отекуваат од крв, правејќи да се чувствувате непобедливи.
Skull Labs Angel Dust 270g v2 состав пред тренинг:
1 порција, 9 g:

Ниацин – 25 mg – е неопходен за производство на енергија од јаглени хидрати, масти и протеини. Исто така, помага во одржување на нормално ниво на холестерол и го спречува неговото акумулирање во ѕидовите на крвните садови. Ниацинот исто така ја поддржува функцијата на мозокот, ја подобрува концентрацијата и меморијата. Ова го олеснува фокусирањето на тренинзите и постигнувањето подобри резултати.

Витамин Б6 (како Пиридоксин HCI) – 100 mg – учествува во синтезата на хемоглобинот, кој е одговорен за транспорт на кислород до клетките. Кислородот е неопходен за согорување на маснотиите и градење мускули. Витаминот Б6, исто така, го регулира нивото на хомоцистеин, амино киселина која може да ги оштети ѕидовите на крвните садови и да го зголеми ризикот од срцеви заболувања. Покрај тоа, витаминот Б6 учествува во производството на серотонин, хормон одговорен за расположението и благосостојбата.

Бета аланин – 3200 mg – е амино киселина која го зголемува нивото на карнозин во мускулите. Карнозинот е соединение кое ја неутрализира млечната киселина произведена за време на физичките вежби. Млечната киселина ја намалува pH вредноста на мускулите, што доведува до намалена сила и издржливост. Бета аланин го одложува овој процес, овозможувајќи подолг и поинтензивен тренинг.

Агматин сулфат – 1500 mg – е органско азотно соединение создадено од амино киселината аргинин. Ова е состојка која често се користи во додатоците пред тренинг, бидејќи има многу придобивки за спортистите и физички активните луѓе. Агматин сулфатот ја подобрува синтезата на азотен оксид (NO) во телото, што предизвикува проширување на крвните садови и зголемување на протокот на крв во мускулите. Благодарение на ова, мускулите добиваат повеќе кислород и хранливи материи, што се претвора во подобри перформанси, сила и регенерација.

Бетаин безводен – 1000 mg – е органска супстанција која природно се јавува кај растенијата, животните и луѓето. Ова е состојка која често се додава во додатоците пред тренинг, бидејќи има докажано ергогено дејство, односно ги зголемува физичките способности.

N-ацетил тирозин – 500 mg – е дериват на амино киселината тирозин, која е претходник на многу важни невротрансмитери, како што се допамин, норепинефрин и адреналин. Ова е состојка која често се наоѓа во додатоците пред тренинг, бидејќи има корисен ефект врз функциите на мозокот и нервниот систем. N-Acetyl Tyrosine ја подобрува концентрацијата, меморијата, мотивацијата и расположението, што е особено важно за време на интензивен тренинг. Н-ацетил тирозин, исто така, ја зголемува отпорноста на стрес и замор, што овозможува подолги и поефикасни вежби. Покрај тоа, N-Acetyl Tyrosine го поддржува производството на тироидни хормони кои го регулираат метаболизмот и термогенезата.
Л-тирозин – 500 mg – е амино киселина која е вклучена во синтезата на тироидните хормони, адреналин и норепинефрин. Овие супстанции влијаат на метаболизмот, расположението и физичките перформанси. Дополнувањето на Л-тирозин може да ја подобри концентрацијата, меморијата и отпорноста на стрес за време на интензивен тренинг. Л-тирозин, исто така, ја поддржува регенерацијата на мускулите и го забрзува согорувањето на мастите.

Алфа GPC (50%) – 500 mg – е извор на холин, кој е неопходен за производство на ацетилхолин – невротрансмитер одговорен за пренос на нервните импулси. Ацетилхолинот влијае на когнитивните функции како што се научниците кои учат, паметат и решаваат проблеми. Алфа ГПЦ го зголемува нивото на ацетилхолин во мозокот и го подобрува неговото снабдување со крв. Благодарение на ова, дополнувањето Alpha GPC може да ја подобри способноста за фокусирање, реакција и координација за време на тренингот.

Холин битартрат – 500 mg – е друга форма на холин кој исто така ја поддржува синтезата на ацетилхолин. Меѓутоа, холин битартратот има пониска биорасположивост од Alpha GPC и не ја преминува крвно-мозочната бариера толку лесно. Затоа, холин битартратот често се комбинира со други извори на холин за да се зголеми неговата ефикасност. Дополнувањето на холин битартрат може да помогне да се одржи правилното функционирање на нервниот систем и да се спречат недостатоците на холин што може да доведат до намалени перформанси на тренингот.

Кофеин безводен – 250 mg – е најчистата форма на кофеин, кој има силно стимулирачко дејство. Безводниот кофеин го зголемува нивото на адреналин и норепинефрин во телото, што ја подобрува концентрацијата, мотивацијата и издржливоста. Безводниот кофеин, исто така, го инхибира чувството на замор и болка во мускулите, што овозможува подолги и поинтензивни тренинзи. Покрај тоа, безводниот кофеин го забрзува метаболизмот и го олеснува согорувањето на мастите.
Кофеин цитрат – 250 mg – е комбинација на безводен кофеин со лимонска киселина, која има поблаг и подолг ефект од безводниот кофеин само. Кофеинот исто така ги зголемува хормоните на стресот, но во помала мера од безводниот кофеин. Кофеинот обезбедува постабилна и долготрајна стимулација која не предизвикува остар пад на енергијата по нејзиното завршување. Кофеинот исто така ги поддржува физичките и менталните перформанси и согорувањето на мастите.

2-аминоизохептан (DMHA) – 100 mg – модерен стимуланс кој се смета за наследник на DMAA. DMHA е алифатичен дериват на амфетаминот, кој има слични ефекти како него, но е помалку штетен за здравјето. DMHA ги стимулира допаминските и норадренергичните рецептори во мозокот, што го подобрува расположението, концентрацијата и мотивацијата. DMHA, исто така, го зголемува лачењето на адреналин и норадреналин во телото, што го зголемува пулсот, крвниот притисок и физичките перформанси. DMHA, исто така, го потиснува апетитот и го олеснува согорувањето на мастите.

Синефрин HCL – 25 mg – е супстанца добиена од горчлив портокал, која има термогени и липолитички својства. Synephrine HCL ги стимулира бета-3-адренергичните рецептори, кои се одговорни за согорувањето на мастите. Synephrine HCL исто така може да го потисне апетитот и да го намали чувството на глад. Synephrine HCL е состојка која често се додава во додатоците пред тренинг, бидејќи помага во намалување на телесните масти и ја зголемува издржливоста на мускулите.

Изопропилнорсинефрин – 25 mg – е модерен согорувач на масти со силен термоген и липолитички ефект. Изопропилнорсинефринот е дериват на синефрин, но има подолго времетраење на дејството и поголема моќ на бета-3-адренергичните рецептори. Изопропилнорсинефрин, исто така, може да го подигне базалниот метаболизам и да ја зголеми потрошувачката на калории. Изопропилнорсинефринот е состојка која често се користи во додатоците пред тренинг, бидејќи значително ги подобрува ефектите од губење на тежината и обликувањето на телото.
Л-Норвалин – 25 mg – е амино киселина која ја зголемува синтезата на азотен оксид (NO) во телото. Азотниот оксид ги проширува крвните садови, подобрувајќи го протокот на крв и испораката на кислород до мускулите. Благодарение на ова, додатокот L-Norvaline може да ги поддржи физичките перформанси, силата и регенерацијата после тренинг. Л-Норвалин, исто така, го инхибира ензимот кој го разградува азотен оксид, продолжувајќи ги неговите ефекти.

Хорденин HCL – 25 mg – е алкалоид кој природно се јавува кај некои растенија, како што е јачменот. Хорденин HCL делува како стимуланс на централниот нервен систем, зголемувајќи ги нивоата на адреналин и норепинефрин. Овие хормони го стимулираат вашето тело да вежба повеќе, зголемувајќи го пулсот, крвниот притисок и метаболизмот. Hordenine HCL исто така може да го подобри расположението, концентрацијата и мотивацијата за тренирање.

Хигенамин – 25 mg – е растително соединение со термогени и бронходилататорни својства. Ова значи дека Хигенамин ја зголемува телесната температура, зголемувајќи го согорувањето на калориите и мастите. Покрај тоа, Хигенамин ги проширува бронхиите, го олеснува дишењето и доставува кислород до клетките. Затоа, хигенаминот може да го поддржи намалувањето на масното ткиво, издржливоста и перформансите на тренинзите.

Нарингенин – 25 mg – е флавоноид кој природно се наоѓа во лушпите од цитрус. Има силни антиинфламаторни, антиканцерогени и антиоксидантни својства. Нарингенин ги поддржува метаболичките процеси на телото, подобрувајќи ја употребата на гликоза и масти како извори на енергија. Дополнително, нарингенинот ја инхибира активноста на ензимот ароматаза, кој е одговорен за претворање на тестостеронот во естроген. Благодарение на ова, нарингенинот помага во одржување на високи нивоа на тестостерон, што има корисен ефект врз градењето мускулна маса и сила.

Пиперин – 10 mg – е алкалоид кој му дава карактеристичен остар вкус на црниот пипер. Пиперинот ја зголемува биорасположивоста на другите состојки на додатокот, олеснувајќи ја нивната апсорпција преку мембранската интестинална мукоза. Пиперинот исто така ја стимулира термогенезата, односно процесот на производство на топлина од телото. Термогенезата го стимулира согорувањето на масното ткиво и ги зголемува физичките перформанси.
Yohimbine HCL – 2,5 mg – е алкалоид добиен од кората на африканското дрво јохимбе. Yohimbine HCL е силен стимуланс на нервниот систем кој го зголемува нивото на адреналин и норепинефрин во крвта. Овие хормони го стимулираат телото повеќе да вежба и го намалуваат чувството на замор. Јохимбин HCL исто така ги блокира алфа-2-адренергичните рецептори, кои ја инхибираат липолизата, т.е. разградувањето на мастите. Благодарение на ова, јохимбин HCL го олеснува намалувањето на масното ткиво, особено на места кои тешко се согоруваат, како што се стомакот или бутовите.

Алфа Јохимбин – 2,5 mg – е супстанца која има силно термогено дејство, односно го зголемува согорувањето на мастите во телото. Тоа е алкалоид добиен од кората на африканското дрво јохимбе. Алфа Јохимбин исто така го подобрува расположението, мотивацијата и енергијата, што е важно за време на тренингот. Покрај тоа, Алфа Јохимбин може да го зголеми нивото на тестостерон и либидото, што се преведува во подобра регенерација и градење на мускулите.

Хуперзин А 1% – 200 mcg – е соединение кое ги подобрува когнитивните функции и меморијата. Тоа е екстракт од растение наречено кинески пениворт. Хуперзин А работи така што го инхибира ензимот кој го разградува ацетилхолинот – невротрансмитер одговорен за пренос на нервните импулси во мозокот. Благодарение на ова, Хуперзин А ја зголемува количината на ацетилхолин во мозокот и ја подобрува комуникацијата помеѓу нервните клетки. Хуперзин А, исто така, може да ги заштити невроните од оштетување и да спречи невродегенеративни болести.

Skull Labs Angel Dust 270g v2 доза пред тренинг:
1 порција, 9 грама, 20-30 мин, пред тренинг.

Scroll to Top