нема на залиха
,

Christopher’s Secret Stuff

3,500ден

Christopher’s Secret Stuff

20/40 дози

Ние грабнавме серија гориво од шампионите додека тој се подготвува да ја земе својата четврта титула овој декември. Овој криптичен пресврт на нашиот најпродаван CBUM Thavage Pre-Workout ќе испрати наплив на наелектризирана сладост до вашите пупки за вкус што ќе ве натера да погодувате додека се движите до салата.

Канализирајте го вашиот внатрешен Thavage со овој вкус на ограничено издание што CBUM го опишува како „вкус на победа“.

Препорака за дозирање: Проценете ја толеранцијата. Започнете со 1 топка (полу-одмрзнување) доколку е потребно, до 2 топки (целосно одмрзнување). Нашата големина на порција се заснова на 1 топка.

Тајните работи на Кристофер

Thavage Pre-Workout доаѓа со состојки кои промовираат подобрена клеточна хидратација, ментален фокус и енергија, проток на крв и својства за согорување на маснотии. Оваа формула вклучува Л-цитрулин за да помогне во зголемување на издржливоста за време на тренингот и протокот на крв. Бетаин безводен кој е предложен во клиничките студии за подобрување на мускулната сила и производството на моќ. Заедно, овие состојки се комбинираат за да поддржат средина подготвена за перформанси за работа на мускулите и постојани контракции.

Christopher’s Secret Stuff Makedonija

Christopher’s Secret Stuff

20/40 дози

Ние грабнавме серија гориво од шампионите додека тој се подготвува да ја земе својата четврта титула овој декември. Овој криптичен пресврт на нашиот најпродаван CBUM Thavage Pre-Workout ќе испрати наплив на наелектризирана сладост до вашите пупки за вкус што ќе ве натера да погодувате додека се движите до салата.

Канализирајте го вашиот внатрешен Thavage со овој вкус на ограничено издание што CBUM го опишува како „вкус на победа“.

Препорака за дозирање: Проценете ја толеранцијата. Започнете со 1 топка (полу-одмрзнување) доколку е потребно, до 2 топки (целосно одмрзнување). Нашата големина на порција се заснова на 1 топка.

Тајните работи на Кристофер

Thavage Pre-Workout доаѓа со состојки кои промовираат подобрена клеточна хидратација, ментален фокус и енергија, проток на крв и својства за согорување на маснотии. Оваа формула вклучува Л-цитрулин за да помогне во зголемување на издржливоста за време на тренингот и протокот на крв. Бетаин безводен кој е предложен во клиничките студии за подобрување на мускулната сила и производството на моќ. Заедно, овие состојки се комбинираат за да поддржат средина подготвена за перформанси за работа на мускулите и постојани контракции.

Christopher’s Secret Stuff Makedonija

Scroll to Top