, ,

CREATIN RICH PIANA CREA-TEN 10-IN-1

2,300ден

CREATIN RICH PIANA CREA-TEN 10-IN-1

30 Дози (240 гр.)

CREA-TEN – 10-IN-1 CREATINE FORMULA – е исклучително јака комбинација на производ за пред и после трениг со 10 различни видови на креатини. Наменет за максимално пумпање на мускулната маса, екстремна енергија за време на вашиот тренинг, луда сила и го обновува АТП за максимална енергија и издржливост.

Категории , ,

CREATIN RICH PIANA CREA-TEN 10-IN-1

30 Дози (240 гр.)

CREA-TEN – 10-IN-1 CREATINE FORMULA – е исклучително јака комбинација на производ за пред и после трениг со 10 различни видови на креатини. Наменет за максимално пумпање на мускулната маса, екстремна енергија за време на вашиот тренинг, луда сила и го обновува АТП за максимална енергија и издржливост.

1. Creatine Anhydrous

2. Tricreatine Malate

3. Creatine Monohidrate

4. Tricreatine Citrate

5. Creatine Citrate

6. Creatine Pyruvate

7. Creatine Ethyl Ester Hydrochloride

8. Creatine Alpha-Ketoglutaric Acid

9. Creatine Gluconate

10. Creatine Phosphate

Употреба: 1 мерица се меша со вода или џус (прости шеќери) и се пие пред или тренинг. Во денови кога не тренирате може да се испие било кога во денот.

Arnold Supplements MK

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top