Universal Nutrition Daily Formula

1,100ден

Universal Nutrition Daily Formula
100 Tabs

Universal Nutrition Daily Formula Capsules е основен, без бесмислен додаток во исхраната, кој секој од нас може да го користи за да го подобри квалитетот на нашите животи. Со 25 потребни витамини и минерали, плус уникатен дигестивен ензимски комплекс.

Оваа дневна формула е најдобар додаток за здравје и благосостојба во производите за универзална исхрана.
Придобивки
Дигестивните ензими на дневната формула за исхрана помагаат во поддршката на дигестивните функции на вашето тело и подобрување на функциите на гастроинтестиналниот тракт.
Го подобрува имунитетот, поддржан со избалансирани хранливи материи.
Го подобрува развојот на коските и мускулите.
Универзална исхрана секојдневно збогатена со железо, калциум, магнезиум и фолна киселина.
Содржи биотин кој ги зајакнува ноктите и косата, а цинкот во овој додаток помага во борбата против болки во мускулите, грчеви и болки во телото.
Состојки
Сурутка (млеко), калиум фосфат, стеаринска киселина, магнезиум стеарат, соја и фармацевтска глазура. Направено во објект GMP на опрема што обработува млеко, соја, јајца, кикирики, јаткасти плодови, риба, школки и пченица.

10 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категорија Ознака:

Universal Nutrition Daily Formula
100 Tabs

Universal Nutrition Daily Formula Capsules е основен, без бесмислен додаток во исхраната, кој секој од нас може да го користи за да го подобри квалитетот на нашите животи. Со 25 потребни витамини и минерали, плус уникатен дигестивен ензимски комплекс.

Оваа дневна формула е најдобар додаток за здравје и благосостојба во производите за универзална исхрана.
Придобивки
Дигестивните ензими на дневната формула за исхрана помагаат во поддршката на дигестивните функции на вашето тело и подобрување на функциите на гастроинтестиналниот тракт.
Го подобрува имунитетот, поддржан со избалансирани хранливи материи.
Го подобрува развојот на коските и мускулите.
Универзална исхрана секојдневно збогатена со железо, калциум, магнезиум и фолна киселина.
Содржи биотин кој ги зајакнува ноктите и косата, а цинкот во овој додаток помага во борбата против болки во мускулите, грчеви и болки во телото.
Состојки
Сурутка (млеко), калиум фосфат, стеаринска киселина, магнезиум стеарат, соја и фармацевтска глазура. Направено во објект GMP на опрема што обработува млеко, соја, јајца, кикирики, јаткасти плодови, риба, школки и пченица.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top