,

Redcon1 Total War

2,500ден

TOTAL WAR 30 Дози (388 гр.)

TOTAL WAR – е производ за пред тренинг. Комплетна верзија за интензитет, енергија и максимално пумпање. TOTAL WAR е производ за кој посакувавте да постои. Со секоја мерица ќе ослободите огнена сила, со што ниту еден друг производ во негова класа не го може тоа. Без разлика кога тренирате во денот: наутро, поручек или касно навечер, овој производ има способност да ви даде комплетна огнена сила, било кога во денот. Моќна комбинација од стимуланси, плус фокус заедно со состојки кои го прават да биде јак нитрик оксид (NO). Со само 1 доза ќе ослободите толку многу енергија, фокус, пукање на кожата од мускулно пумпање за време на тренингот, што после тренинг уште 30-40 мин. нема да сакате да си одите од теретаната. Ќе мора да ве извлечат.

Употреба: Првите од 1-5 тренинзи се пие по пола мерица размешана во вода на 30 мин. пред тренинг. Штом толеранцијата ќе се постигне, можете да користите и по цела мерица. Немојте да користите повеќе од 2 мерици во период од 24 часа.

17 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории ,

Redcon1 Total War 30 Дози (388 гр.)

TOTAL WAR – е производ за пред тренинг. Комплетна верзија за интензитет, енергија и максимално пумпање. TOTAL WAR е производ за кој посакувавте да постои. Со секоја мерица ќе ослободите огнена сила, со што ниту еден друг производ во негова класа не го може тоа. Без разлика кога тренирате во денот: наутро, поручек или касно навечер, овој производ има способност да ви даде комплетна огнена сила, било кога во денот. Моќна комбинација од стимуланси, плус фокус заедно со состојки кои го прават да биде јак нитрик оксид (NO). Со само 1 доза ќе ослободите толку многу енергија, фокус, пукање на кожата од мускулно пумпање за време на тренингот, што после тренинг уште 30-40 мин. нема да сакате да си одите од теретаната. Ќе мора да ве извлечат.

Употреба: Првите од 1-5 тренинзи се пие по пола мерица размешана во вода на 30 мин. пред тренинг. Штом толеранцијата ќе се постигне, можете да користите и по цела мерица. Немојте да користите повеќе од 2 мерици во период од 24 часа.

Total War

Scroll to Top