, , ,

Ronnie Coleman L-Arginine XS

1,100ден

Ronnie Coleman L-Arginine XS

Сакате да ја стекнете таа предност со вашите перформанси, но не сте сигурни од каде да започнете? Ronnie Coleman L-Arginine XS може да биде токму она што му треба на вашето тело! Со солидна доза од 800 mg L-Аргинин по капсула, оваа условно есенцијална амино киселина е важен градежен материјал за протеините и игра голема улога во производството на азотен оксид. Поддржувајќи ги важните функции во телото, Л-Аргининот игра улога во митохондријалната функција, регулацијата на протокот на крв и клеточната комуникација.

8 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Ronnie Coleman L-Arginine XS

Сакате да ја стекнете таа предност со вашите перформанси, но не сте сигурни од каде да започнете? Ronnie Coleman L-Arginine XS може да биде токму она што му треба на вашето тело! Со солидна доза од 800 mg L-Аргинин по капсула, оваа условно есенцијална амино киселина е важен градежен материјал за протеините и игра голема улога во производството на азотен оксид. Поддржувајќи ги важните функции во телото, Л-Аргининот игра улога во митохондријалната функција, регулацијата на протокот на крв и клеточната комуникација.

Ова значи дека со секоја порција на Ronnie Coleman L-Arginine XS може да искусите:

Зголемен мускулен проток на крв за пумпи за разделување на кожата.
Поддржана издржливост.
Поддржана испорака на хранливи материи и отстранување на отпадот.
Поддржано закрепнување на мускулите.
Може да помогне во сексуалната издржливост на мажите и здравјето на ерекцијата.
Дополнувањето на Ronnie Coleman L-Arginine XS може да го зголеми протокот на крв, што доведува до оксидирани „напумпани“ мускули, давајќи ви го тоа прекрасно чувство на расцепување на кожата во теретана. Ова исто така може да го скрати времето за опоравување и да ги подобри перформансите на вежбањето. Ronnie Coleman L-Arginine XS, исто така, може да биде корисен за оние со висок крвен притисок бидејќи може да помогне да се намалат отчитувањата на систолниот и дијастолниот притисок преку вазодилатација на крвните садови. Накратко, Л-аргининот може да биде корисен на многу начини! За оние кои сакаат предност со нивниот тренинг и посилни пумпи, тогаш не гледаат подалеку од Рони Колман Аргинин.

Земете 1-3 капсули пред тренинг.
Овој производ треба да се користи заедно со правилен режим на вежбање и исхрана.

Ronnie Coleman L-Arginine XS Makedonija

Scroll to Top