Lipo6 Black Ultra Concentrate

2,000ден

𝐋𝐢𝐩𝐨𝟔 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞
60 Дози (60 капс.)

Lipo6 Black Series Ultra Concentrate – Ектремна предпазливост се препорачува! Овој производ е далеку посилен од било кој Lipo6 до сега произведен. Ова ултра концентрирана, супер моќна капсула, која е дизајнирана да ви помогне во брзо топење на мастите.

Категорија Ознака:

𝐋𝐢𝐩𝐨𝟔 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞
60 Дози (60 капс.)

Lipo6 Black Series Ultra Concentrate – Ектремна предпазливост се препорачува! Овој производ е далеку посилен од било кој Lipo6 до сега произведен. Ова ултра концентрирана, супер моќна капсула, која е дизајнирана да ви помогне во брзо топење на мастите.

За да се осигура, дека имате добра диета и сакате да ги изгубите масните наслаги, Lipo6 Black Series Ultra Concentrate содржи во својот состав клинички тестирана Advantra Z®, која го зголемува метаболизмот и делува како термогеник. Во оваа формула исто така се содржат и состојки кои ќе ви дадат голема енергија и фокус, за да ви помогнат во наредните неколку часа. За да се осигура максимален ефект, сите состојки во оваа формула се ставени во брзо абсорбирачка течна капсула.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Само 1 капсула е потребна

Lipo6 Black Ultra Concentrate Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top