Allmax TribX90 Tribulus

1,700ден

Allmax TribX90 Tribulus
90 kap.

Научните истражувања сугерираат дека додатоците на Tribulus може да го стимулираат производството на лутеинизирачки хормон во телото, кој пак го промовира производството на тестостерон, клучниот машки хормон одговорен за помагање да се додаде чиста телесна маса, да се зголеми метаболизмот и да се поддржи здравото либидо или нивото на сексуалниот нагон. Студиите за придобивките од Tribulus се во тек до ден-денес.*

Секоја капсула екстракт од Tribulus содржи минимум 90% сапонини – двојно повеќе од другите производи на Tribulus.

Изворната билка во TRIBX90® е диво собрана рачно во шпицот на сезоната (само еден специфичен месец од целата година!) за да се обезбеди апсолутно највисоко ниво на вкупни концентрирани алкалоиди, целосни 90% стероидни сапонини – најчистите и најконцентрирани активни на фитохемикалии! Други производи со помал извор на tribulus на пазарот најчесто се најмногу од 40 до 45% сапонини. Искусете ја моќта на диво изработен Tribulus поддржан со клинички лабораториски тестирања. Секогаш можете да му верувате на ALLMAX да ви донесе највисок квалитет и моќ.*

Tribulus Terrestris стана сè попопуларен меѓу спортистите бидејќи наводно ја зголемува силата и издржливоста. Природно помага да се поддржи здравиот сексуален нагон и може да ги ублажи уморните, слабите, нерасположените чувства. Клиничките истражувања покажаа дека Tribulus Terrestris може да ја поддржи здравата функција на либидото кај луѓето, а исто така може да поддржува здрав крвен притисок и здрави профили на холестерол кои веќе се во нормален опсег.*

ALLMAX TRIBX90® е достапен во големина од 750 mg со 90 капсули.

Што е TRIBX90®?
TRIBX90® ви обезбедува највисок квалитет на бугарскиот вид Tribulus Terrestris. Лабораториските тестови ги потврдија извонредно високите нивоа на стероидни сапонини на 90% со користење на тестови со течна хроматографија со високи перформанси (HPLC). Клиничките истражувања покажаа дека Tribulus Terrestris може да ја поддржи здравата функција на либидото кај луѓето, поддржувајќи здрав сексуален нагон природно!
Кој може да користи TRIBX90®?
Спортистите користат Tribulus Terrestris поради наводните ефекти од помагањето да се осигураат дека нивните природни нивоа на тестостерон се на нормално ниво во секое време, особено за време на тешки тренинзи. Tribulus продолжува да се користи од некои од најелитните спортисти во светот и стана популарност и меѓу рекреативците. Популарен меѓу бодибилдерите, Tribulus Terrestris е совршено надополнување на вашиот хардкор тренинг режим. Клиничките истражувања покажаа дека Tribulus Terrestris може да ја поддржи здравата функција на либидото кај луѓето, што го прави TRIBX90® идеален за оние на кои им е потребен дополнителен поттик на сексуална енергија!
Како да земам TRIBX90®?
УПАТСТВА: Земете 1 до 2 капсули дневно. Предупредувања: За употреба само за возрасни. Не користете ако имате висок крвен притисок или други кардиоваскуларни заболувања. Не користете ако сте бремени или доите.
Кој е изворот на желатин во TRIBX90® капсулите?
Изворот на желатин во нашите капсули TRIBX90® е говеда. Не се користат состојки од свинско (од свинско месо).

Allmax TribX90 Tribulus Makedonija

Allmax TribX90 Tribulus
90 kap.

Научните истражувања сугерираат дека додатоците на Tribulus може да го стимулираат производството на лутеинизирачки хормон во телото, кој пак го промовира производството на тестостерон, клучниот машки хормон одговорен за помагање да се додаде чиста телесна маса, да се зголеми метаболизмот и да се поддржи здравото либидо или нивото на сексуалниот нагон. Студиите за придобивките од Tribulus се во тек до ден-денес.*

Секоја капсула екстракт од Tribulus содржи минимум 90% сапонини – двојно повеќе од другите производи на Tribulus.

Изворната билка во TRIBX90® е диво собрана рачно во шпицот на сезоната (само еден специфичен месец од целата година!) за да се обезбеди апсолутно највисоко ниво на вкупни концентрирани алкалоиди, целосни 90% стероидни сапонини – најчистите и најконцентрирани активни на фитохемикалии! Други производи со помал извор на tribulus на пазарот најчесто се најмногу од 40 до 45% сапонини. Искусете ја моќта на диво изработен Tribulus поддржан со клинички лабораториски тестирања. Секогаш можете да му верувате на ALLMAX да ви донесе највисок квалитет и моќ.*

Tribulus Terrestris стана сè попопуларен меѓу спортистите бидејќи наводно ја зголемува силата и издржливоста. Природно помага да се поддржи здравиот сексуален нагон и може да ги ублажи уморните, слабите, нерасположените чувства. Клиничките истражувања покажаа дека Tribulus Terrestris може да ја поддржи здравата функција на либидото кај луѓето, а исто така може да поддржува здрав крвен притисок и здрави профили на холестерол кои веќе се во нормален опсег.*

ALLMAX TRIBX90® е достапен во големина од 750 mg со 90 капсули.

Што е TRIBX90®?
TRIBX90® ви обезбедува највисок квалитет на бугарскиот вид Tribulus Terrestris. Лабораториските тестови ги потврдија извонредно високите нивоа на стероидни сапонини на 90% со користење на тестови со течна хроматографија со високи перформанси (HPLC). Клиничките истражувања покажаа дека Tribulus Terrestris може да ја поддржи здравата функција на либидото кај луѓето, поддржувајќи здрав сексуален нагон природно!
Кој може да користи TRIBX90®?
Спортистите користат Tribulus Terrestris поради наводните ефекти од помагањето да се осигураат дека нивните природни нивоа на тестостерон се на нормално ниво во секое време, особено за време на тешки тренинзи. Tribulus продолжува да се користи од некои од најелитните спортисти во светот и стана популарност и меѓу рекреативците. Популарен меѓу бодибилдерите, Tribulus Terrestris е совршено надополнување на вашиот хардкор тренинг режим. Клиничките истражувања покажаа дека Tribulus Terrestris може да ја поддржи здравата функција на либидото кај луѓето, што го прави TRIBX90® идеален за оние на кои им е потребен дополнителен поттик на сексуална енергија!
Како да земам TRIBX90®?
УПАТСТВА: Земете 1 до 2 капсули дневно. Предупредувања: За употреба само за возрасни. Не користете ако имате висок крвен притисок или други кардиоваскуларни заболувања. Не користете ако сте бремени или доите.
Кој е изворот на желатин во TRIBX90® капсулите?
Изворот на желатин во нашите капсули TRIBX90® е говеда. Не се користат состојки од свинско (од свинско месо).

Allmax TribX90 Tribulus Makedonija

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

Scroll to Top