, ,

Warrior Pump Pre-Workout

1,600ден

Warrior Pump Pre-Workout
Без кофеин
30 дози

Warrior PUMP

Warrior PUMP е врвниот додаток на пумпата пред тренинг! Warrior PUMP е дизајниран за спортисти, пакува неверојатни, иновативни, најсовремени состојки во нарачани комбинации за да се извлечат убиствени резултати – и… најдобро од сè… има неверојатен вкус!

Секоја паковка со Warrior PUMP е преполна со неверојатни 30 порции (доволно за 3 месеци ако вежбате 3 пати неделно)! Warrior PUMP, исто така, содржи нула-стимови – тоа значи дека можете да го спакувате со висок стимуланс пред вежбање како нашиот Warrior RAGE ако сакате, или да го имате самостојно ако имате проблеми со конвенционалните стимулативни преси.

Warrior PUMP е дизајниран да обезбеди да добивате убиствени пумпи на секој тренинг – изгледајте одлично, чувствувајте се одлично, настапувајте како шампион!

11 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Warrior Pump Pre-Workout
Без кофеин
30 дози

Warrior PUMP

Warrior PUMP е врвниот додаток на пумпата пред тренинг! Warrior PUMP е дизајниран за спортисти, пакува неверојатни, иновативни, најсовремени состојки во нарачани комбинации за да се извлечат убиствени резултати – и… најдобро од сè… има неверојатен вкус!

Секоја паковка со Warrior PUMP е преполна со неверојатни 30 порции (доволно за 3 месеци ако вежбате 3 пати неделно)! Warrior PUMP, исто така, содржи нула-стимови – тоа значи дека можете да го спакувате со висок стимуланс пред вежбање како нашиот Warrior RAGE ако сакате, или да го имате самостојно ако имате проблеми со конвенционалните стимулативни преси.

Warrior PUMP е дизајниран да обезбеди да добивате убиствени пумпи на секој тренинг – изгледајте одлично, чувствувајте се одлично, настапувајте како шампион!

Scroll to Top