нема на залиха

Turkesterone Naughty Boy Ghetto Gear

4,000ден

Naughty Boy Ghetto Gear е природен градител на мускулите, комбинирајќи 3 состојки за градење мускули во еден куп
Треба да направите сериозни придобивки, без непријатни несакани ефекти? Ghetto Gear е за вас. Тоа е врвна мешавина од состојки за градење мускули базирани на растенија, вклучувајќи Туркестерон, Екдистерон и Лаксостерон.

Категорија Ознака:

Naughty Boy Ghetto Gear е природен градител на мускулите, комбинирајќи 3 состојки за градење мускули во еден куп
Треба да направите сериозни придобивки, без непријатни несакани ефекти? Ghetto Gear е за вас. Тоа е врвна мешавина од состојки за градење мускули базирани на растенија, вклучувајќи Туркестерон, Екдистерон и Лаксостерон.

Зошто да користите Naughty Boy Ghetto Gear?
Опремата за гето има многу придобивки, вклучително зголемена мускулна маса, намалена телесна маст, зголемена сила и перформанси, намалување на кортизолот, подобрена чувствителност на инсулин, подобрена регулација на тестостерон и зголемување на синтезата на мускулните протеини. Тоа е исто така ефикасно за PCT, помагајќи да се одржи мускулната маса и сила.

Ajuga Turkestanica (Whole Herb) Std To 10% Turkesterone) 500mg **
Beta-Ecdysterone (20-Hydroxyecdysone)(90% Extract From Cyanotis Arachniodea) 500mg **
Laxosterone® (Highly Purified Microecapsulated 5a-Hydroxy Laxogenin) 200mg **
Bioperine® (Black Pepper (Piper Nigrum) Fruit Extract) 10mg

Како додаток во исхраната земете 2 капсули со оброкот пред вежбање. Во деновите без тренинзи земете 2 капсули со појадок или вечера. Ghetto Gear® е многу ефикасен за PCT, одржувајќи ја мускулната маса и сила. Не ја надминувајте препорачаната доза.

Turkesterone Naughty Boy Ghetto Gear Makedonija

Scroll to Top