Sale!
, ,

Tongkat Ali Aplied

Original price was: 1,800ден.Current price is: 1,500ден.

Tongkat Ali

60 таблети | 30 порции

Applied Nutrition Tongkat Ali е развиен за да го поддржи вашето либидо и машки перформанси, да го намали стресот и да го подобри составот на телото. 1200 MG TONGKAT-ALI по порција со додаден Astragin за максимална апсорпција.

TONGKAT ALI испорачува најбиодостапен екстракт од 1001 сооднос, кој ги задржува потребните био-активни соединенија вклучувајќи 1% еурикоманон, 22% еурипептиди, 30% полисахариди и 40% гликосапонини за сигурни ефекти.

Развиена за поддршка на вашето либидо и машки перформанси, намалување на стресот и подобрување на составот на телото.

1200 MG TONGKAT ALI ПО порција.

Tongkat Ali Makedonija

18 Луѓе го гледаат овој производ сега!

Tongkat Ali

60 таблети | 30 порции

Applied Nutrition Tongkat Ali е развиен за да го поддржи вашето либидо и машки перформанси, да го намали стресот и да го подобри составот на телото. 1200 MG TONGKAT-ALI по порција со додаден Astragin за максимална апсорпција.

TONGKAT ALI испорачува најбиодостапен екстракт од 1001 сооднос, кој ги задржува потребните био-активни соединенија вклучувајќи 1% еурикоманон, 22% еурипептиди, 30% полисахариди и 40% гликосапонини за сигурни ефекти.

Развиена за поддршка на вашето либидо и машки перформанси, намалување на стресот и подобрување на составот на телото.

1200 MG TONGKAT ALI ПО порција.

Tongkat Ali Makedonija

Fixed Matches

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top