,

Rich Piana 5% Bigger By The Day

4,500ден

19 Луѓе го гледаат овој производ сега!
Категории ,

Rich Piana 5% Bigger By The Day

Кога станува збор за природни градители на мускули, постојат голем број на производи достапни во моментов кои сакаат да се фалат колку се хардкор. Сте ги виделе рекламите и сте слушнале возбуда. 5% Nutrition со години го дефинираше зборот „хардкор“ во светот на додатоците и го дизајнираше најмоќниот правен градител на мускулите на пазарот – Bigger By The Day!
Ги зедовме најсилните легални, целосно природни состојки за градење мускули достапни и ги комбиниравме во еден неверојатен производ и се осмеливме да го направиме посилен од кој било друг производ од тој вид.
Лаксогенин – 300 mg – Исто така познат како 5 Алфа Хидрокси Лаксогенин, оваа состојка е класифицирана како растителен стероид (брасиностероид) кој има две основни придобивки: способност за зголемување на синтезата на протеини и способност за зголемување на силата. Исто така, има анти-катаболички придобивки, што го прави Лаксогенин моќна, целосно природна состојка. (2) Ефективниот опсег на дозирање е од 75 до 150 mg, па се разбира, го дозиравме на самиот врв на ефективниот опсег и потоа го удвоивме!

Епикатехин (90% од екстракт од зелен чај) – 200 мг – Оваа состојка е флавонол кој најчесто се наоѓа во темното чоколадо и зелениот чај. Ова соединение има и својства за раст на мускулите и способност да го зајакне производството на азотен оксид за зголемени пумпи и подобрена испорака на хранливи материи до вашите работни мускули. Еден од главните начини на кои го стимулира растот е со инхибиција на миостатин. Што е миостатин? Тоа е вид на протеин познат како фактор на раст кој регулира колку вашите мускули можат да растат, што всушност става таван на растот на мускулите. Со инхибиција на миостатин, можете ефикасно да го зголемите плафонот на вашиот потенцијал за заработка. (4,5)

HICA – 500 mg – Исто така познат како A-Hydroxyisocaproic Acid или Leucic Acid, HICA е метаболит на леуцин, што значи дека кога го метаболизираме леуцинот, нашите тела го разградуваат на HICA и други метаболити како HMB. Еве како функционира, леуцинот што се разложува на HICA прво се метаболизира во KIC, а потоа дополнително се разградува до HICA, во овој момент тој станува достапен за употреба. Клиничките студии покажаа дека HICA може и да ја зголеми добивката и да ја намали болката во мускулите. (1)

Леуцин – 200 мг – Леуцинот е еден од БЦАА и без сомнение најмоќната аминокиселина. Тој е директно вклучен во стимулацијата на патеката mTOR, која пак ја активира синтезата на протеините. Ако профитот е вашата цел, леуцинот треба да биде многу високо на вашата листа на додатоци. (3) Со комбинирање на леуцин, HICA и лаксогенин, создадовме моќно трио кое ефикасно ќе ја зајакне синтезата на протеините.

Екстракт од црн пипер Bioperine® – 10 mg – На крајот на краиштата, ефективноста на кој било производ се сведува на тоа колку добро се апсорбира, и сакавме да се погрижиме овој моќен градител на мускулите целосно да се апсорбира за максимални придобивки. Оваа состојка е позната како ефикасен подобрувач на апсорпцијата, подобрувајќи ја апсорпцијата на состојки како што се хранливи материи и состојки во додатоците (6)

Кога станува збор за најмоќниот целосно природен хардкор мускулен градител дизајниран за сериозни резултати, Bigger By The Day дава!

Rich Piana 5% Bigger By The Day Makedonija

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Scroll to Top