Fadogia-e Agrestis го зголемува либидото, ги подобрува сексуалните перформанси и го зголемува бројот на сперматозоиди кај мажите.

Fadogia-e Agrestis го зголемува либидото, ги подобрува сексуалните перформанси и го зголемува бројот на сперматозоиди кај мажите. ТЕМНАТА ВИСТИНА ЗА ДОПОЛНУВАЊЕТО ЗА КОЈ СЕУШТЕ НИКОЈ НЕ ЧУЛ! Имено, станува збор за Fadogia и Agrestis, додаток во светот познат по енормното зголемување на тестостеронот! Тој, како и Тонгат Али, помага при напорните тренинзи, ја зголемува сексуалната […]

Fadogia-e Agrestis го зголемува либидото, ги подобрува сексуалните перформанси и го зголемува бројот на сперматозоиди кај мажите. Read More »